Superalimentele uitate din bucătărie: sănătate fără etichete scumpe
Termenul „superaliment” a fost folosit pentru prima dată în anii 1960 de către comunitatea științifică pentru a desemna alimentele dense în nutrienți, cu potențial de a combate...
Citeste articolul
Știință
Consumul de ouă poate reduce colesterolul „rău”, arată un nou studiu
Știință
Un biolog explică de ce cancerul la inimă este atât de rar
Știință
Cel mai prematur bebeluș din lume, inclus în Cartea Recordurilor, a împlinit un an
Știință
Cercetătorii au descoperit „chimicale eterne” în produsele reutilizabile de igienă feminină
Istorie
Mitul antic al lui Nibiru. Au descoperit babilonienii un obiect ceresc misterios în Sistemul Solar?
Istorie
Regina Sobekneferu, prima femeie recunoscută oficial ca faraon. A condus un Egipt în declin
Natură
Via delle Valli, traseul din Italia dedicat drumeților care caută să scape de aglomerație
Cultură
Zona 51: ce se ascunde în spatele celei mai secrete baze militare americane? Secrete militare, Roswell, tehnologie stealth
D:News
Vremea se schimbă radical. Prognoza meteo actualizată
D:News
Masa care Unește, proiectul unic din România inclus în Cartea Recordurilor
D:News
Cercetătorii de la Oxford au creat un computer cuantic care greșește doar o dată la 6,7 milioane de operațiuni
D:News
Un studiu arată cum produsele cosmetice pun în pericol sănătatea copiilor
D:News
Creierul oamenilor a îmbătrânit în pandemie, chiar și în cazul celor care nu s-au infectat