Home » Oferte turistice » Revelion pe continentul negru…in Africa de Sud

Revelion pe continentul negru…in Africa de Sud

Revelion pe continentul negru…in Africa de Sud
Publicat: 21.10.2008
Acoperind o suprafata imensa si avand tarmurile scaldate de valurile oceanului Atlantic, dar si ale oceanului Indian, Africa de Sud este una dintre cele mai spectauloase tari de pe continentul african, bucurandu-se de peisaje incredibile – plaje cu nisip alb, lanturi muntoase ce se intind de-a lungul coastei, paduri cu vegetatie luxurianta, fluvii, precum si multe rezervatii si parcuri nationale – dar si de metropole cu hoteluri luxoase si magazine de diamante.

Pret

3120 euro/pers in camera dubla.
Supliment camera single 295 eur.

Durata
Perioada: 28.12.2008 – 10.01.2009 (14 zile/12 nopti)

Transport
Avion Bucuresti – Amsterdam – Cape Town// Johannesburg – Amsterdam – Bucuresti, curse KLM ;
Avion Cape Town – Mpumalanga, taxe de aeroport incluse;

Orar de zbor:
28 Dec 2007 Bucuresti 06:10 – Amsterdam 08:10
                     Amsterdam 09:55 – Cape Town 22:35

09 Ian 2008 Johannesburg 23:40 – Amsterdam 10:00 (10 Ian)
                     Amsterdam 13:05 – Bucuresti 16:50
*Programul de zbor este afisat in ore locale.

Program

Program:

28 Decembrie:    GORDONS BAY (C) Intalnire pe Aeroportul Otopeni la ora 04:00 si plecare din Bucuresti la 06:10, cursa KLM. Sosire  in Amsterdam la 08:10. Decolare din Amsterdam la ora 09:55. Sosire la Cape Town la 22:35. Intalnire la aeroport cu ghidul local, transfer cu autocar deluxe la Gordon’s Bay (aprox. 25 min.). La sosire sunteti intampinati cu bauturi racoritoare si gustari. Cazare la Villa Via Luxury Hotel 4* (in camere standard cu balcon si vedere la ocean) sau similar.

29 Decembrie:    WILDERNESS / GARDEN ROUTE (M/P/C)  Mic dejun la hotel, urmat de plecare cu autocar deluxe spre Garden Route. Parasiti zona Cape Town-ului, apoi strabateti dealurile din Cape Overberg si ajungeti in orasul Swellendam. Timp liber pentru relaxare si pentru a servi pranzul. Traseul se continua spre Mossel Bay, orasul primilor exploratori portughezi. Sosire in Wilderness, faimoasa zona a lacurilor. Timp liber pentru a vizita imprejurimile si plaja  Wilderness. Cina si cazare la Wilderness Beach Hotel 4* (in camere standard) sau similar.

30 Decembrie:    KNYSNA / GARDEN ROUTE / TSITSIKAMMA (M/P/C) Mic dejun la hotel. Se strabate “Garden Route” – ce se intinde de-a lungul tarmului sudic a continentului african, zona recunoscuta pentru peisajele sale impresionante. Sosire in orasul Knysna, si excursie cu vaporasul in laguna. Calatorim apoi spre Parcul National Tsitsikamma, cu pranz inclus la un restaurant cu vedere panoramica spre Oceanul Indian. Optional puteti alege vizite la „Monkeyland” la „Birds of Eden”. Cina si cazare la Wilderness Beach Hotel 4* (in camere standard) sau similar.

31 Decembrie:    GARDEN ROUTE / CAPE TOWN (M/P/C) Mic dejun la hotel. Excursie pe parcursul careia se strabate spectaculoasa Route 62, spre Cape Town. Oprire pentru pranz in oraselul Montagu. Sosire dupa-amiaza in Cape Town si cazare la Hotelul St. Georges 4* (in camere standard), sau similar, resort situat in apropiere de Waterfront.
Cina festiva de Anul Nou la unul dintre restaurantele de lux din Waterfront (transfer inclus).

01 Ianuarie:     CAPE TOWN (M) Mic dejun la hotel urmat de timp liber pentru relaxare si plaja. Puteti “explora” unul dintre cele mai mari shopping center-uri din Cape Town: Victoria & Alfred Waterfront. Amplasat intre Insula Robben Island si Muntele Table, in zona portuara a orasului, Victoria & Alfred Waterfront este cel mai vizitat si cosmopolit shopping center din Africa de Sud. Pozitia sa privilegiata, arhitectura ce combina stilul Victorian cu cel african, dar, mai ales, cele peste 400 de magazine (de haine, accesorii si bijuterii), galeriile de arta, restaurantele si cafenele atrag zeci de cumparatori in fiecare zi. Cazare la Hotelul St. Georges 4* (in camere standard) sau similar.

02 Ianuarie:     CAPE TOWN (M) Mic dejun la hotel, urmat de tur de oras. Veti urca cu telecabina pe Muntele Table, pentru a admira panoramica incredibila asupra peninsulei. Dupa-amiza, optional, puteti merge la cumparaturi la Canal Walk Shopping Centre – intins pe o suprafata de 125.000 m², este unul dintre cele mai mari din Africa de Sud, avand peste 400 de magazine, inclusiv branduri internationale.
Cazare la Hotelul St. Georges 4* (in camere standard) sau similar.

03 Ianuarie:         CAPE TOWN (M/P) Mic dejun la hotel. Excursie la Rezervatia Naturala Cape Point (unde puteti admira flora si fauna – babuini, struti, antilope) si la colonia de pinguini de la Boulders Beach. Vedere panoramica asupra locului de intalnire a celor doua oceane: Atlantic si Indian. Pranz la popularul restaurant Black Marlin, unde va veti delecta cu specialitati marine si va veti bucura de o priveliste de neuitat asupra oceanului. Seara, timp liber pentru cumparaturi si distractie. Optional, va recomandam: croaziera cu vizitarea coloniei de foci din Hout Baye. Cazare la Hotelul St. Georges 4* (in camere standard) sau similar.

04 Ianuarie:        CATE TOWN / VIZITA IN ZONA VITICOLA (M/P) Mic dejun la hotel. Astazi parasiti Cape Town-ul pentru a vizita zona viticola din jurul oraselor Stellenbosch si Franschhoek. Oprire la Vergelegen – cu o vechime de 300 de ani, aceasta ferma este amplasata intr-un adevarat paradis, ce cuprinde gradini, livezi si, bineinteles, vii. Dupa vizitarea fermei si o degustare de vinuri, porniti spre orasul istoric Stellenbosch. Pranz intr-un restaurant din zona Franschoek, apoi va reintoarceti la Cape Town.
Cazare la Hotelul St. Georges 4* (in camere standard) sau similar.

05 Ianuarie:        MPUMALANGA (M/P/C) Mic dejun la hotel, urmat de transfer la aeroportul din Cape Town pentru zbor intern spre Mpumalanga, decolare la ora 10:00. Sosire pe aeroportul international Kruger Mpumalanga la ora 12:35 si transfer catre oraselul Shangana, pe care il veti vizita si unde veti servi pranzul.
La jumatatea distantei dintre sudul Parcului National Kruger si Canionul raului Blyde (al treilea ca marime din lume dupa Marele Canion din SUA si Canionul Fish Eagle din Namibia), inconjurat de paduri seculare, se afla satul Shangana – locul unde veti descoperi traditiile bastinasilor Shangaan. Shangana a fost creat si construit de localnicii Shangaan, fiind considerat un loc de mare mandrie nationala si un mod de a conserva un patrimoniu bogat, dar si pentru a prezenta vizitatorilor marea diversitate culturala a Africii de Sud. Timp liber pentru a vizita atelierele artizanilor locali si pentru a cumpara suveniruri, urmat de un pranz traditional, in timp ce veti urmari faimoasele dansuri „muchongolo”. 
Sosire in zona Parcului National Kruger, cina si cazare la Kruger Lodge – Pestana 4* (in camere standard, vis-a-vis de intrarea in Parc) sau similar.

06 Ianuarie:        PARCUL NATIONAL KRUGER (M/P/C) Mic dejun urmat de plecare in safari de 1 zi in parcul National Kruger, in jeepuri 4X4, alaturi de ghizi calificati. Parcul acopera o arie de 19.685Km², este unic prin cele 17 eco-zone si e un adevarat sanctuar al faunei si florei africane.
Veti patrunde in lumea “Big 5” (rezervatie in care puteti vedea cele mai mari animale din savana: lei, leoparzi, elefanti, rinoceri si bivoli). In afara de acestea, parcul adaposteste alte 147 specii de mamifere, 574 specii de pasari si 114 specii de reptile.
Cina si cazare la Kruger Lodge Pestana 4*(in camere standard, vis-a-vis de intrarea in Parcul Kruger) sau similar.

07 Ianuarie:        REZERVATIA TSHUKUDU (M/P/C) Mic dejun urmat de transfer de la Kruger Lodge la Tshukudu. Pranz in Tshukudu. Dupa-amiaza open-safari cu jeepuri in rezervatie pentru a descoperi lumea “Big 5”, cu ghizi calificati, atat in excursia de dupa-amiaza, cat si in cea de dimineata.
Seara se incheie cu cina, cand va veti relaxa pe terasa, dupa o zi de neuitat, privind muntii Drakensberg. Cazare la Tshukudu Game Lodge 3* (in camere standard), sau similar.

08 Ianuarie:        MPUMALANGA – PANORAMA ROUTE (M/C) Dimineata safari cu jeepurile in rezervatia Tshukudu, inainte de mic dejun. Parasiti Tshukudu si parcurgeti faimoasa “Panorma Route”. Veti trece prin Tunelul Abel Erasmus si veti admira privelistea spectaculoasa a Canionului Raului Blyde, din 3 locuri memorabile: Three Rondavels, Bourke’s Luck Potholes si God’s Window.  
Cina si cazare la Hannah Lodge 4* (in camere standard), sau similar.

09 Ianuarie:     HANNAH – JOHANNESBURG (M/P) Mic dejun urmat de relaxare. Optional puteti alege un jeep safari dimineata, cu ghizi profesionisti (plecare la ora 6AM) in rezervatia Hannah (in traducere „Darul lui Dumnezeu“). La retur eliberarea camerelor si plecare spre Johannesburg. Veti vizita istoricul sat Pilgrim’s Rest, situat in apropierea minelor de aur – un adevarat muzeu al timpurilor moderne. Oprire pentru pranz.
Sosire pe Aeroportul International Johannesburg, check-in si decolare la ora 24:40. Sosire in Amsterdam la ora 10:00, in dimineata zilei de 10 ianuarie. Decolare la 13:05 si sosire in Bucuresti la 16:50.

Facilitati

Preturile includ:

  •     bilet de avion Bucuresti – Amsterdam – Cape Town// Johannesburg – Amsterdam – Bucuresti, curse KLM ;
  •     bilet avion Cape Town – Mpumalanga, taxe de aeroport incluse;
  •     transfer aeroport Cape Town – hotel – aeroport Cape Town;
  •     transfer aeroport Kruger Mpumalanga – hotel – aeroport Johannesburg;
  •     12 nopti cazare in hoteluri de 4* si 3*, astfel: 1 noapte in Gordons Bay (hotel 4*), 2 nopti in Wilderness(hotel 4*), 5 nopti in Cape Town (hotel 4*), 2 nopti Parcul National Kruger (hotel 4*), 1 noapte Tshukudu (hotel 3*), 1 noapte in Hannah (hotel 4*);
  •     pranzuri si cine conform programului; –    detalii mese incluse: M = mic dejun, P = pranz, C = cina;
  •     toate excursiile specificate in circuit;
  •     transport cu autocare deluxe avand aer conditionat;
  •     ghizi locali pe parcursul excursiilor si in safari; insotitor de grup din partea agentiei
  •     taxe locale si taxe de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
  •     porterage;

Nu sunt incluse:

  •     taxele de aeroport (315 EURO / persoana si mai pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor);
  •     taxa de viza Africa de Sud: 43 Euro /persoana;
  •     bauturile in cadrum meselor, daca nu sunt specificate ca fiind incluse;
  •     asigurarea medicala (obligatorie);
  •     asigurarea storno 1,5% din pachetul de servicii (recomandata);
  •     excursiile optionale, intrarile la obiectivele turistice neincluse in  program, cheltuieli de natura personala.
  •  

Excursii optionale (rezervare inainte de plecarea in circuit):

  •     Tsitsikamma: vizita la Monkeyland, o rezervatie unica in care sunt ocrotite diferite specii de primate, aduse de pe diferite continente. Puteti incerca o traversare pe un pod suspendat, deasupra unui canion: 14 Euro/persoana (grup min. 15 persoane).
  •     Tsisikamma: vizita la Birds of Eden, cel mai mare dom din lume (acopera 2 hectare), spatiu ce cuprinde padurea, cascada, un sistem ingenios de “ploaie artificiala tropicala”, si care adaposteste o multitudine de specii de pasari africane: 14 Euro/persoana (grup min. 15 persoane).
  •     Cape Town: transferuri pentru o experienta unica de cumparaturi la celebrul shopping center “Canal Walk” (peste 400 magazine): 37Euro/persoana (grup min. 15 persoane).
  •     Hannah: safari dimineata (plecare la 6:00), include ceai/cafea: 14 Euro/persoana.

Cazare – Informatii hoteluri:

Descriere Hotel Villa Via 4* – Gordon’s Bay Waterfront
http://www.villa-via.com/
Locul vacantei Dvs: Hotelul Villa Via este situat la 40 min. distanta de Cape Town si la 25 min. de aeroport, in mijlocul zonei viticole Helderberg, aproape de renumitele crame din Vergelegen si Lourensford.
Camera Dvs: camerele cu vedere la ocean sunt dotate cu Tv satelit, telefon, cuptor cu microunde si frigider, baie si balcon cu vedere la ocean.
Facilitati: receptie, restaurant, bar, room-service, sala fitness, Spa, spalatorie, sala de conferinte.

Descriere WILDERNESS BEACH HOTEL 4* – Wilderness
http://gardenroute.hotelguide.co.za/Garden_Route_Hotels-travel/garden-route-hotel-wilderness-beach.html
Locul vacantei Dvs: Hotelul este situat pe plaja la Oceanul Indian, avand si o priveliste panoramica asupra muntilor, la doar 3km de centrul orasului Wilderness.
Camera Dvs: 149 de camerele dotate cu Tv satelit, telefon, seif, si baie.
Facilitati: restaurant, wellness center, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrelute de plaja, spalatorie, tenis, volei, sporturi nautice, magazin.

Descriere ST GEORGES HOTEL 4* – CAPE TOWN
http://www.sa-venues.com/visit/stgeorgeshotel/
Locul vacantei Dvs: Hotelul este situat in apropiere de mall si de Waterfront, in zona comerciala cu restaurante, baruri si magazine si la 15 min de condus de plaja din Cape Town.
Camera Dvs: 139 de camere cu aer conditionat, TV satelit, telefon, cafetiera, minibar, radio, seif si baie cu uscator de par.
Facilitati: receptie, restaurant, bar, seif, sala de conferinte, magazin.

Descriere HOTEL KRUGER LODGE – PESTANA 4* – Parcul National Kruger
http://www.pestana.com/hotels/en/hotels/africa/KrugerHotels/Kruger/Home/
Locul vacantei Dvs: Hotelul este situat vis-à-vis de Parcul National Kruger, fiind ideal pentru relaxare dupa o zi de safari, pe terasa cu priveliste catre parc si catre Crocodile River.
Camera Dvs: 74 de camerele dotate cu aer conditionat, Tv satelit, telefon, seif, cafetiera si baie.
Facilitati: restaurant, 3 piscine, Spa, magazin suveniruri.

Descriere TSHUKUDU GAME LODGE 3* – Limpopo

http://www.tshukudulodge.co.za/
Locul vacantei Dvs: resortul amplasat in Limpopo, langa Parcul National Kruger, este punctul de plecare in aventuri in safari!
Camera Dvs: camerele cu baie, echipate modest, cu strictul necesar.
Facilitati: restaurant, piscina, bar.

Descriere HANNAH GAME LODGE 4* – Hannah
http://www.hannahlodge.co.za/about_us.htm
Locul vacantei Dvs: resortul amplasat in Hannah, o rezervatie ce se intinde pe aproximativ 8.000 hectare, locul de relaxare dupa experienta africana.
Camera Dvs: 68 de camerele cu balcon avand vedere spre rezervatie, cu baie proprie si seif.
Facilitati: restaurant, piscina, bar, sala de conferinte.

Contact

Pentru mai multe informatii despre oferta Revelion pe continentul negru…in Africa de Sud accesati portalul www.perfect-tour.ro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm
DESCOPERA PANAMA & COSTA RICA
DESCOPERA PANAMA & COSTA RICA
Hotel Tatlises 4****
Hotel Tatlises 4****
Charter Portugalia
Charter Portugalia
Charter Costa Brava
Charter Costa Brava
Hotel Ravindra Beach Resort & Spa 4****
Hotel Ravindra Beach Resort & Spa 4****
Revelion in Iordania!
Revelion in Iordania!