REGULAMENTUL CONCURSULUI „Convinge-i sa renunte la barba si castigi premii Nivea Sensitive!”

Art. 1 Organizator

MEDIAFAX GROUP S.A. cu sediu in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr 62-66, etaj 6, camera 42, Sector 2, CUI: RO 27189522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi instiintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

Concursul „Convinge-i sa renunte la barba si castigi premii Nivea Sensitive!” se deruleaza in perioada 8 noiembrie – 5 decembrie 2011 si va fi denumit in continuare „Concurs”. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe site-urile www.descopera.ro , www.prosport.ro si www.apropo.ro

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:

• este cetatean roman sau cetatean strain rezident in Romania
• acceseaza in intervalul de concurs site-urile www.descopera.ro , www.prosport.ro si www.apropo.ro si participa la Concurs postand un comentariu pe una sau mai multe pagini dedicate concursului

• este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului
• confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Mediafax Group, precum si rudele de gradul I ale acestora, sotii / sotiile lor.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Art.4 Protectia datelor personale

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs, exclusiv in scopul anuntarii si idetificarii castigatorului.

Art. 5. Mecanismul concursului

Utilizatorii vor afla de concurs de pe site-urile www.descopera.ro , www.prosport.ro si www.apropo.ro si din bannerele de promovare ale concursului afisate pe site-urile din reteaua Mediafax Group.

Concursul se desfasoara in perioada 8 noiembrie – 5 decembrie in paralel pe site-urile urile www.descopera.ro , www.prosport.ro si www.apropo.ro si va avea cate 10 castigatori pe fiecare site in parte.
Utilizatorii se pot inscrie in concurs pe unul sau mai multe site-uri participante la campanie, putandu-se numara printre castigatori la fiecare dintre ele.

Utilizatorii vor fi inscrisi in concurs astfel:
– se logheaza in pagina de concurs cu contul de Facebook
– posteaza un comentariu cat mai original care sa convinga personajul prezentat sa renunte la barba
Utilizatorii pot posta oricat de multe comentarii in paginile de concurs, toate fiind luate in calcul la desemnarea castigatorilor.
Art. 6. Premii

In cadrul concursului se vor oferi cate 10 premii per site constand in cate un set Nivea Sensitive format dintr-un gel de barbierit si after shave balm.

Valoarea totală a premiilor oferite în concurs este de 339 RON TVA inclus.
Organizatorul nu va oferi castigatorilor contravaloarea premiilor in bani.

Art. 7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Concursul va avea cate 10 castigatori pentru fiecare dintre site-urilewww.descopera.ro , www.prosport.ro si www.apropo.ro

Organizatorul va desemna castigatorii in data de 6 decembrie 2011 astfel: fiecare redactie (ProSport, Descopera si Apropo) impreuna cu un reprezentat Nivea vor alege utilizatorii care au postat cele mai originale si mai convingatoare comentarii.
Un utilizator poate castiga un singur premiu per site, unicitatea stabilindu-se pe baza contului de Facebook cu care utilizatorul a participat la concurs si deci a postat comenatarii.
Castigatorilor li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa validarea acestora de catre Organizator prin transmiterea unui mesaj pe contul de Facebook cu care acestia au participat la concurs, daca setarile conturilor permit acest lucru.
De asemenea, numele castigatorilor vor fi afisate pe Wall-ul/Peretele paginii de Facebook a fiecaruia dintre site-urile www.descopera.ro , www.prosport.ro si www.apropo.ro si in paginile de concurs.

In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate /incomplete, acestia vor fi descalificati si se vor desemna alti castigatori prin acelasi mecanism de tragere la sorti, in limita a maxim doua extrageri suplimentare.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatoarelor din motive care nu tin de el.

Castigatorii vor intra in posesia premiilor astfel:

• Daca sunt din Bucuresti, castigatorii isi vor ridica premiul de la sediul Organizatorului din strada Aurel Vlaicu, nr 62-66,etaj 4, Sector 2, Bucuresti, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 17:00. Castigatorii vor prezenta Organizatorului buletinul sau cartea de identitate.

• Daca sunt din afara Bucurestiului, castigatorii vor primi premiul prin posta / curier, taxele fiind suportate de catre Organizator. Inainte de trimiterea premiului castigatorii trebuie sa trimita pe fax / mail Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate si adresa de expediere a premiului.

Premiile vor fi expediate numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In cazul in care premiile se intorc la Organizator, acestea vor fi retrimise doar in cazul in care costurile retrimiterii sunt suportate de catre castigator. In caz contrar, castigatorul va pierde dreptul asupra premiului.

Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe site-urile www.descopera.ro , www.prosport.ro si www.apropo.ro, dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Art. 9. Intreruperea concursului
Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul a cel putin o televiziune nationala sau un cotidian national.
Art. 10. Taxe si impozite aferente
Organizatorul campaniei este raspunzator pentru impozitul datorat conform legii pentru veniturile obtinute din Concurs, impozit pe care Organizatorul campaniei este obligat sa il calculeze si sa il platească in beneficiul castigatorilor.
Art. 11. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre MEDIAFAX GROUP S.A. si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.