REGULAMENTUL CONCURSULUI “Joaca jocul “Fotografiaza animalele” si castiga!”

Art. 1 Organizator

MEDIAFAX GROUP SA cu sediu in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr 62-66, etaj 6, camera 42, Sector 2, CUI: RO 27189522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

Concursul „Joaca jocul „Fotografiaza animalele” si castiga, denumit in continuare Concurs, se deruleaza in perioada 23 iulie – 26 august 2012 si va avea 5 etape. Fiecare etapa va dura cate 1 saptamana si va oferi ca premiu abonamente de jocuri Dragoni, mascote şi smartkit-uri.

Castigatorii concursului vor fi anuntati la sfarsitul fiecarei etape de concurs. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe site-ul www.descopera.ro.

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:

  • este cetatean roman sau cetatean strain rezident in Romania
  • acceseaza in intervalul de concurs site-ul www.descopera.ro, intra in jocul „Fotografiaza animalele” in care isi completeaza datele de contact solicitate si finalizeaza jocul respectan cerintele acestuia
  • este abonat la Newsletterul zilnic Descopera.ro
  • este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului
  • confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Mediafax Group si MediaPro, rudele de gradul I ale acestora, precum si sotii / sotiile lor.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Art.4 Protectia datelor personale

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exlusiv in scopul anuntarii si idetificarii castigatorului.

Art. 5. Mecanismul concursului

Utilizatorii vor afla de Concurs de pe homepage-ul site-ului www.descopera.ro si din bannerele de promovare. Concursul va avea in total 5 etape, care se vor desfasura in perioada 23 iulie – 26 august 2012.

Utilizatorii se inscriu in concurs astfel:

a) pentru fiecare etapa in parte, prin completarea jocului „Fotografiaza animalele” din pagina de concurs de pe site-ul www.descopera.ro .

Fiecare etapa de concurs va dura cate 7 zile calendaristice si va avea propriii castigatori. Acestia vor fi desemnati prin tragere la sorti din lista tuturor participantilor care au finalizat jocul in respectiva etapa de concurs.

In cadrul fiecarei etape saptamanale de concurs se vor desemna cate 7 castigatori, fiecare urmand sa primeasca un abonament de jocuri pentru copii pe site-ul Dragoni.ro valabil 2 luni de zile intr-una din categoriile de varsta disponibile pe site + mascota Dragoni . Valoarea fiecarui premiu este de 40 ron.

b) In ultima zi de concurs se va organiza si extragere speciala pentru Marile premii ale concursului La aceasta vor participa toti utilizatorii care au jucat jocul „Fotografiaza animalele” cel puţin o dată de-a lungul celor 5 săptămâni de concurs.
In urma extragerii se vor alege 3 câştigători, fiecare dintre ei urmand sa primeasca un abonament de jocuri pentru copii Dragoni valabil pe 6 luni de zile, in ambele categorii de varsta disponibile pe site, o mascota Dragoni si un smartkit cadou. Valoarea fiecarui premiu este de 108 ron.

Valoarea totala a premiilor este de 1724 Ron (cu TVA).
Organizatorul nu va oferi castigatorilor contravaloarea premiilor in bani.

Art. 6. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Concursul are 5 etape, fiecare etapa va avea propriii castigatori. Concursul va avea in total 35 de castigatori ai premiilor saptamanale si 3 castigatori ai marilor premii extrasi separat la finalul concursului

Castigatorii vor fi desemnati astfel:
a) castigatorii premiilor saptamanale – vor fi alesi prin tragere la sorti din lista tuturor participantilor la respectiva etapa de concurs care au finalizat jocul „Fotografiaza animalele” cel putin o data, sunt abonati confirmati la Newsletterul zilnic Descopera si respecta cerintele prezentului Regulament de concurs.

Fiecare etapa de concurs va avea propria tragere la sorti realizata de catre echipa Descopera.ro in ultima zi din respectiva saptamana de concurs, la ora 12.00.

b) castigatorii marilor premii – vor fi alesi printr-o extragere speciala, in ultima zi de concurs, din lista tuturor utilizatorilor care au jucat jocul „Fotografiaza animalele” cel puţin o dată de-a lungul celor 5 săptămâni de concurs.

Castigatorilor li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 72 de ore dupa incheierea concursului prin e-mail sau telefonic, in baza datelor funizate in formularul de concurs. De asemenea, numele castigatorilor vor fi afisate pe pagina concursului de pe www.descopera.ro.

In cazul in care, in intervalul de 72 de ore de la anuntarea castigatorilor, acestia nu trimit informatiile solicitate de Organizator sau nu pot fi contactati de catre Organizator din motive care nu tin de el, castigatorii in cauza vor fi descalificati, iar premiile acestora se vor acorda altor utilizatori, alesi prin acelasi mecanism de tragere la sorti.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

Castigatorii vor intra in posesia premiilor dupa ce trimit Organizatorului copie de buletin / carte de identitate valabila si cu informatiile complete si vizibile. Organizatorul ii va instiinta care este modalitatea de a-si ridica premiul.

Art. 7. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe site-ul www.descopera.ro , dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art. 8. Intreruperea concursului

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul a cel putin o televiziune nationala sau un cotidian national.

Art. 9. Taxe si impozite aferente

Organizatorul Concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile obtinute din Concurs, impozit pe care Organizatorul campaniei publicitare este obligat sa il calculeze si sa il plateasca in beneficiul castigatorilor, in cazul in care valoarea premiilor depaseste suma de 600 lei prevazuta in art. 77 al.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 10. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre SC MEDIAFAX GROUP SA si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.