Home » Revista Descopera » Editorial » Primii 5 ANI. Inventarul unui vis frumos

Primii 5 ANI. Inventarul unui vis frumos

Publicat: 14.04.2008
Orice lucru incepe cu o declaratie de intentie. Peste timp, se poate verifica in ce masura „prestatia“ lucrului cu pricina se suprapune peste declaratia initiala. Cu cat suprapunerea este mai mare, cu atat lucrul a fost mai bine facut.

Am inceput acum cinci ani, cu urmatoarele cuvinte (din editorialul primului numar al revistei):
Descopera isi propune, in primul rand, sa va aduca astazi lumea de maine, sa arunce o privire in viitor si sa-si familiarizeze cititorii cu societatea din 2020, 2050 si – de ce nu?! – 2100; o societate care a sfidat toate previziunile, o societate care va fi marcata de inteligenta artificiala, realitate virtuala, clone si nanotehnologie, o societate care indrazneste sa promita super-omul (fie si in ipostaza unui cyborg).
„Intregul univers poate fi cuprins intre cojile unei nuci“, scria William Shakespeare in urma cu 400 de ani. Noi ne propunem sa cuprindem viata, universul si viitorul intre copertele acestei reviste.

DESCOPERA! E LUMEA TA!

Acum, DESCOPERA inseamna mai mult decat o revista: inseamna cca 50 de ore de filme documentare produse de Discovery Channel, inseamna un portal, www.descopera.ro, in continua crestere (care contine, dincolo de texte, bogate galerii foto si video productie proprie), inseamna o familie de produse conexe (DESCOPERA povestea…).Si, incepand cu acest numar aniversar, DESCOPERA a devenit partener al Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO.
Deocamdata, acesta este „inventarul“ revistei, iar noi speram sa fi reusit sa respectam cat mai mult declaratia de intentie initiala.
Ne-ar bucura foarte mult daca veti socoti c-am reusit.Va multumim si va dorim lectura si calatorie placuta in continuare.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase