Home » Revista Descopera » Editorial » Editorial

Editorial

Editorial
Publicat: 14.09.2007
Ritmul societatii secolului XXI, caracterizat de mobilitate, schimbare si nou, reduce dramatic timpul psihologic pe care il avem la dispozitie pentru a ne adapta personalitatea si stilul de viata la tendintele pe care se articuleaza lumea moderna.

 Din aceasta cauza, am ajuns in postura unor consumatori de servicii si produse HI-tech pe care, cu toate ca le folosim – sau vom fi obligati sa le folosim – in mod frecvent, nu ajungem niciodata sa le descoperim. Descopera isi propune, in primul rand, sa va aduca astazi lumea de maine, sa arunce o privire in viitor si sa-si familiarizeze cititorii cu societatea din 2020, 2050 si – de ce nu?! – 2100; o societate care a sfidat toate previziunile, o societate care va fi marcata de inteligenta artificiala, realitate virtuala, clone si nanotehnologie, o societate care indrazneste sa promita super-omul (fie si in ipostaza unui cyborg).

Pentru a-si realiza acest prim obiectiv auto-asumat, Descopera aduce ultimele stiri din cele mai importante domenii stiintifice, investigheaza si analizeaza amanuntit cele mai fascinante si/sau controversate fenomene, inventii sau descoperiri ale secolului XXI si isi invita cititorii sa exploreze si sa se pronunte singuri asupra franturilor de viitor surprinse in D-files, D-future sau D-cover. In al doilea rand, deoarece cititorii nostri au putere financiara, initiativa si sunt deschisi tuturor provocarilor, Descopera ofera perspectiva unui stil de viata trendy – un stil care se contureaza la jonctiunea dintre brandurile celebre din D-story, vacantele exotice descrise in Travel, cele mai tari si mai fierbinti motoare pe care le veti conduce cu speeD si aventurile duse la X-treme!

Nu in ultimul rand, Descopera va investiga o parte dintre cele mai ciudate enigme ale universului: biZZar va fi destinatia tuturor celor pasionati de locuri si fenomene misterioase, iar Body&mind va explora resursele ascunse ale corpului si mintii umane. „Intregul univers poate fi cuprins intre cojile unei nuci“, scria William Shakespeare in urma cu 400 de ani. Noi ne propunem sa cuprindem viata, universul si viitorul intre copertele acestei reviste. Descopera! E lumea ta! Descopera

 

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase