Home » Timp Liber » (P) Pentru prima data in Europa de Est, doctorii in economie au facut experimente genetice pe carduri

(P) Pentru prima data in Europa de Est, doctorii in economie au facut experimente genetice pe carduri

(P) Pentru prima data in Europa de Est, doctorii in economie au facut experimente genetice pe carduri
Publicat: 28.09.2012
Un grup format din cercetatori francezi si olandezi, avandu-l alaturi pe YoTo Rama, renumitul robot japonez - doctor in informatica, a studiat timp de 2 ani posibilitatea crearii unui card bipolar cu care sa se poata economisi si cheltui in acelasi timp.

Combinand tehnici ingenioase si algoritmi genetici, echipa a reusit sa uneasca cele doua caracteristici antagonice, punandu-le impreuna in slujba crearii unui card complet.

E vorba despre o specie noua din familia ING Cardus Totalus Functionalus gandita sa faca de toate dar si ceva in plus. Numele de Complet vine desigur de la faptul ca acest card ajuta clientul sa cheltuiasca si sa economiseasca in acelasi timp.

Astfel, ING Card Complet e proiectat sa intoarca lunar in buzunarul consumatorului, mai precis in contul sau de economii de la ING (deschis gratis in prealabil) 2% din valoarea facturilor la utilitati platite cu el catre cei peste 40 de furnizori din lista ING.

Plata insa trebuie sa se faca in sediile ING Bank, oricare dintre ele, sau prin ING Home’Bank, iar bonusul se acorda pentru maximum 300 lei din valoarea platilor dintr-o luna.

Se pare ca banca olandeza a dat lovitura cu aceasta echipa de cercetatori care acum lucreaza pentru ING la un nou produs.

Vom reveni cu informatii.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase