Home » Timp Liber » Tips & Tricks web 2.0 (Noiembrie)

Tips & Tricks web 2.0 (Noiembrie)

Tips & Tricks web 2.0 (Noiembrie)
Publicat: 09.11.2007
N-am mai gasit de mult un portal de jocuri mai amuzant si mai complex decat www.doof.com. Tot o joaca e sa-ti creezi si un cont, iar apoi ai la dispozitie vreo 50 de jocuri care se incarca rapid si au o interfata foarte placuta grafic.

Joaca in comunitate
Nu e doar un site cu jocuri stupizele, care iti produc dependenta. E o intreaga comunitate in care discuti cu prietenii sau iti faci altii noi, de prin toate colturile lumii. Ai chiar un fel de messenger in­tern pentru discutii cu oamenii care si-au facut cont. In plus, mai exista o aplicatie, numita Pulse, cu care spui comunitatii cum te simti. A fost de ajuns sa spun ca sunt racit si am fost asaltat cu posibile remedii.

Invata cu multimedia
Vrei sa inveti sa joci sah? Sau poate vrei sa inveti sa canti cat de cat la pian sau la chitara? Atunci du-te pe site-ul graspr (www.graspr.com). Nu e nevoie sa-ti creezi cont. Pur si simplu cauti domenii care te intereseaza, de la auto pana la gradinarit. Continutul e prezentat sub forma de clip video si provine de la utilizatori ca tine, care s-au trezit ca ii pot invata si pe altii ce stiu ei. E mai simplu sa inveti niste chestii de baza in acest mod, pentru ca in film vezi exact cum se face un anumit lucru. Exista chiar si un curs de yoga pentru initiati. Oricum, nu vei pleca de-acolo fara sa afli un lucru nou si util.

Un fel de arta
Iti plac mozaicurile? Si ce-ai zice daca le-ai putea crea din cateva click-uri? Se intampla pe site-ul www.mosaickr.com. N-ai nevoie nici macar de cont, iar pe site exista un buton mare care declanseaza tot lantul de imprejurari. Dupa ce-l apesi, te vei trezi brusc in fereastra de autentificare pe site-ul flickr. Intri cu aceleasi date ca la identificarea la mail-ul din Yahoo! Apoi trebuie sa le dai voie celor de la mosaickr sa foloseasca pozele tale la mozaic. Mai ai doi pasi. Selectezi o poza generica intai, cea care va fi chiar mozaicul propriu-zis, iar apoi pe cele utilizate pentru a se comporta ca piese in „tablou“. Gata!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase