Home » Timp Liber » Bruce Willis pe coperta noului număr GQ România

Bruce Willis pe coperta noului număr GQ România

Bruce Willis pe coperta noului număr GQ România
Publicat: 15.03.2013
Noul număr al revistei GQ îl are pe copertă pe Bruce Willis, un actor cu o carieră impresionantă în spate. Cu un pictorial de excepţie realizat de celebrul fotograf Mario Testino şi un interviu în exclusivitate pentru România, cover story-ul din ediţia martie-mai a revistei GQ este unul care vă va demonstra că marii actori sunt permanent prezenţi în conştiinţa publicului.

În plus, aflaţi cine sunt cei mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din România si din lume din GQ Top 50 Bărbaţi cu Stil, suplimentul distribuit împreună cu revista. Horia Tecău, Ilie Năstase, Constantin

Bălăceanu-Stolnici sau Tudor Chirilă sunt doar câţiva dintre românii care au intrat în topul realizat de GQ România.

Şi de această dată GQ prezintă mult conţinut local. Dacă nu aţi auzit încă despre proiectul ARCA, este momentul să citiţi despre câţiva tineri geniali care, fără ajutor din partea statului român, construiesc o rachetă pe care o vor trimite în spaţiu anul acesta. Şi dacă aţi vrut să ştiţi mai multe despre conceptul made to measure, GQ a realizat un dosar în care trece în revistă noţiuni precum made to measure, bespoke, ready made, dar şi toate locurile din Bucureşti unde vă puteţi face costumul perfect.

Tot în acest număr găsiţi şi un editorial despre designerul britanic Paul Smith, cu cele mai recente colecţii şi povestea carierei sale de invidiat.

Totodată aflaţi mai multe despre cele mai revoluţionare metode de întinerire a pielii la rubrica de grooming şi toate lucrurile pe care nu le ştiaţi despre tourbillon, într-un material complex despre această minune a orologeriei.

Ediţia martie-mai prezintă şi pagini spectaculoase de modă, în două shootinguri care schiţează perfect spiritul GQ, unul dintre ele realizat, în exclusivitate pentru România, cu celebrul model David Gandy. În plus, rubiricile cu care GQ v-a obişnuit: shopping, editors’s choice, ghidul de stil, manualul de tendinţe şi pagini de accesorii.

Plus: autoturisme, gadgeturi, restaurante up-market, ceasuri şi vinuri în ediţii limitate, fitness & sporturi extreme, “Discuţii” despre situaţia politică şi economică, o trecere în revistă a societăţii de consum în care trăim şi noile trenduri în materie de ecologie.

Şi nu uitaţi de suplimentul de stil GQ – Top 50 Bărbaţi cu Stil, care aduce în plus 32 de pagini de fashion, lifestyle şi shopping.

Noul număr al revistei GQ se distribuie împreună cu suplimentul Top 50 Bărbaţi cu Stil şi poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 15 martie.

Mai multe pe GQ Romania

 

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase