Home » Timp Liber » Apel umanitar

Apel umanitar

Apel umanitar
Publicat: 29.05.2013
Apel umanitar: un bebeluş în vârstă de 3 luni are nevoie de un transplant pentru a supravieţui.

Ştefan Andreescu suferă de o maladie gravă a ficatului şi nu are şanse să trăiască decât printr-o operaţie de transplant. Donatorul a fost deja găsit, însă rămâne problema costului intervenţiei – 150.000 de euro. Găsiţi detalii pe site-ul http://stefanandreescu.com. Orice contribuţie este binevenită; va fi primită cu recunoştinţă şi îl poate ajuta pe Ştefan să supravieţuiască

Trimiteţi un SMS şi cumpăraţi o felicitare pentru Ştefănel!
 
Felicitările au fost realizate cu mult drag de oameni cu suflet mare care îşi doresc ca gestul lor să îi ofere lui Ştefănel şansa de a se bucura de copilărie!
 
Puteţi să:
1. trimiteţi prin SMS cuvântul AJUT la numărul scurt 1352, număr valabil în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote pentru a cumpăra o felicitare în valoare de 2 euro+TVA. Ulterior veţi primi un SMS de confirmare în care veţi găsi link-ul de unde puteţi descărca felicitarea pe care aţi ales-o.
2. trimiteţi prin SMS cuvantul AJUT la numărul scurt 1353, număr valabil în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote pentru a cumpăra o felicitare în valoare de 3 euro+TVA. Ulterior veţi primi un SMS de confirmare în care veţi găsi link-ul de unde puteţi descărca felicitarea pe care aţi ales-o.
3. trimiteţi prin SMS cuvântul AJUT la numărul scurt 7465, număr valabil în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote pentru a cumpăra o felicitare în valoare de 5 euro+TVA
Ulterior veţi primi un SMS prin care veţi fi rugaţi să confirmaţi plata prin expedierea prin SMS a cuvintelor AJUT DA către numărul scurt 7465 (valabil în reţelele Vodafone şi Orange) sau către numărul scurt 74650 (valabil în reţeaua Cosmote). După această etapă  veţi primi un SMS de confirmare în care veţi găsi link-ul de unde puteţi descărca felicitarea pe care aţi ales-o.
 
SMS vostru poate face diferenţa!
Vă mulţumim!
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase