Home » Timp Liber » Swimathon Bucuresti. Lucrurile se mişcă. Dacă faci valuri!

Swimathon Bucuresti. Lucrurile se mişcă. Dacă faci valuri!

Publicat: 18.06.2013
O viaţă şi 19 organizaţii încep campania de fundraising
Bucureşti, 18 iunie, 2013 – Swimathon Bucuresti, singurul eveniment care face valuri, la propriu, destinat strângerii de fonduri, va reuni la start 19 organizaţii cu diferite proiecte pentru comunitate şi un proiect special: viaţa unui băieţel de 6 luni. Competiţia va avea loc pe 6 iulie, în Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv Lia Manoliu.
 
În perioada 18 iunie – 6 iulie participanţii îşi vor alege un înotător sau o echipă (maximum 5 persoane), îşi vor desfăşura campania de fundraising şi vor promova proiectul pentru care s-au înscris.
Donaţiile se pot face online, prin intermediul platformei Swimathon  sau la faţa locului, în ziua evenimentului.
 
Organizaţiile înscrise sunt: Mai Mult Verde, Fundaţia Principesa Margareta a României,  Asociaţia Învingem AutismulSalvaţi Copiii, Incubator107, Centrul de resurse pentru participare publică, Fundaţia PACT, Habitat for Humanity România,  Asociaţia pentru Dravet şi alte epilepsii rare, Asociaţia Christophori International, Pot şi Eu.Ro , Asociaţia Bună dimineaţa, Bucureşti, Fundaţia Comunitară Bucureşti,  Fundaţia Inocenţi, Asociaţia pentru naştere naturală şi alăptare, Fundaţia Regina Maria, Motivation România, ALIAT, şi Festivalul Internaţional de Literatură Bucureşti.
Alături de acestea, vor lua startul alte două echipe de înotători care vor face valuri pentru a salva viaţa lui Vlăduţ, un bebeluş de 6 luni care are nevoie de transplant de ficat.
 
Despre Swimathon Bucureşti
Swimathon este întâlnirea plină de energie între oameni care cer ajutorul şi oameni care sar în apă să-i ajute. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor. Evenimentul are loc pe 6 iulie la Bazinul sportiv olimpic Lia Manoliu şi este coorganizat de Fundaţia Comunitară Bucureşti şi Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.
 
 
Pentru mai multe detalii accesaţi http://swimathonbucuresti.ro
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase