Home » Timp Liber » Blog-ul, propriul meu salon international de inventica – SmartNation.ro

Blog-ul, propriul meu salon international de inventica – SmartNation.ro

Blog-ul, propriul meu salon international de inventica – SmartNation.ro
Publicat: 07.08.2013
Scris de Victor Kapra
De ce ai nevoie de un blog pentru a-ti promova proiectul
 
La prima noastra intalnire in aceasta zona a tutorialelor, iti spuneam ca poti sa ai o idee absolut geniala, dar daca nu o promovezi si nu te promovezi  in acelasi timp si pe tine ca inovator/inventator, sansele sa ai succes s-ar putea sa fie destul de mici!
 
(Sunt o multime de tineri care mesteresc chestii cool pe balcon, in garaj, in camera lor, dar din timiditate sau nepricepere nu povestesc altora ce realizeaza, astfel ca raman necunoscuti.)
 
Una dintre modalitatile cele mai eficiente (si o sa vezi ca devine si placuta) de promovare proprie prin Internet este blogul.
 
Definitia simpla a blogului este cea de jurnal personal online: textele pe care le postezi pe blog se afiseaza in ordine cronologica, pe masura ce le scrii.
 
Care sunt avantajele pe care ni le aduce un blog personal?
 
Un blog iti permite sa fii gasit pe Internet. Ce inseamna asta?
 
Sa spunem ca pasiunea ta sunt echipamentele telecomandate si dezvolti un proiect Smart Nation in domeniul acesta.
 
Daca iti faci un blog pe tema echipamente telecomandate, Google incepe sa-l indexeze (sa memoreze link-urile textelor tale pe masura ce le scrii) si sa recomande blogul tau celor care dau search dupa termenul Telecomandate sau Echipamente telecomandate.
 
Nu se stie niciodata ce oportunitati iti poate aduce aceasta prezenta in motoarele de cautare!
 
Audienta ta poate creste foarte mult
 
Cui poti sa povestesti despre pasiunea ta si despre proiectele tale? Prietenilor, rudelor, cunoscutilor, profesorilor, noua si cam atat.
 
In schimb, daca ai un blog, numarul celor care au ocazia sa te cunoasca, sa afle de preocuparile tale multumita Internetului creste interesant.
 
 
 
 
 
Smart Nation este platforma unde tehnologia va inspira pe voi toti. Sa va imaginati, sa inovati, sa creati!
 
Intra pe SmartNation.ro daca vrei sa fii informat in legatura cu noile gadget-uri, dar si pentru a putea afla cum functioneaza, ce fac si cum iti pot imbunatati viata de zi cu zi. 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase