Home » Timp Liber » Cele mai interesante gadgeturi pentru birou – Smart Nation

Cele mai interesante gadgeturi pentru birou – Smart Nation

Publicat: 23.08.2013
Scris de Smart Nation
Timpul petrecut la birou poate deveni mult mai placut daca ai alaturi niste gadgeturi amuzante cu care sa te destinzi in pauze. Pregateste-te sa vezi cum poti aduce cu tine senzatia de acasa la birou cu o serie de gadgeturi pe cat de interesante, pe atat de practice!
 
Incalzi-racitorul de bauturi
 
Cand este cald la birou, un suc rece este perfect ca sa te tina in priza. Dar, din pacate, senzatia de racoare nu dureaza prea mult…, intrucat temperatura din incapere va avea grija sa iti aduca bautura la temperaturi de fierbere. Ca sa nu mai vorbim de bauturi calde ce se racesc cand tu te ocupi cu diverse urgente. Deci, cel mai bine apelezi la un suport de incalzit sau racit bauturi cu USB care se conecteaza la PC si este perfect portabil.
 
 
 
Tastatura luminoasa
 
Atunci cand ai nevoie de inspiratie si liniste, o tastatura silentioasa este exact ce iti trebuie. Iar nuanta de albastru-electric te va transpune intr-o stare de calm acvatic absolut, care te va ajuta sa te concentrezi mai bine.
 
 
 
Mouse-ul cu styl(us)
 
Vrei un mouse mai interactiv? Acest soricel are o zona definita in care poti introduce diverse date, precum si picta prin touch sau cu stylus-ul, fiind ideal pentru a beneficia de momentele de inspiratie de printre deadline-urile tale.
 
 
 
Umidificatorul cu USB
 
Atunci cand aerul ti se pare prea uscat, poti apela la un mini umidificator care sa il faca respirabil! Concret, micul gadget se conecteaza la PC si produce un abur racoros si umed cu ajutorul undelor ultrasonice, mentinand astfel un nivel optim de hidratare. In plus, poti adauga ulei aromatizat pentru o atmosfera de lucru cat mai zen.
 
 
 
 
 
Smart Nation este platforma unde tehnologia va inspira pe voi toti. Sa va imaginati, sa inovati, sa creati!
 
Intra pe SmartNation.ro daca vrei sa fii informat in legatura cu noile gadget-uri, dar si pentru a putea afla cum functioneaza, ce fac si cum iti pot imbunatati viata de zi cu zi. 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase