Prima pagină Timp Liber

Poti face o casca invizibila pentru biciclisti? - Smart Nation

Redactia Descopera.ro | 11.18.2013 | ● Vizualizări: 191

Scris de Victor Kapra

Exista momente cand ai obosit si nu mai ai chef sa mergi mai departe cu proiectul tau. Cand ti se pare ca sansele de a reusi sunt mici, iar obstacolele de depasit mari. Este omeneste sa traiesti si astfel de clipe de descurajare. Ce-i de facut? Am descoperit impreuna pana acum cateva reguli simple, teribil de eficiente(si pe care putem sa le aplicam imediat) de promovare prin mijloacele oferite de Internet.
Internetul mai are insa un rol miraculos: ne inspira, ne indeamna si ne incurajeaza sa mergem mai departe atunci cand ne e greu.
 
O poveste care mi-a placut mult: doua tinere bloggerite suedeze, pasionate de calatorii si de mersul pe bicicleta, s-au gandit cum sa faca o casca de protectie pentru biciclisti, care sa nu mai fie atat de greu de purtat. Eventual invizibila.
Doua fete, pasionate de design si calatorii, care vor sa devina inventatoare? Ce caraghios! – le-au ironizat multi.
Insa cele doua nu s-au descurajat, si-au pus mintea la contributie si au fabricat „Hövding CC invisible bicycle helmet” – adica „Hovding, casca invizibila pentru biciclisti”, aflata deja la vanzare online.
O idee imposibila, a carei rezolvare simpla este geniala: functioneaza asemenea airbag-ului de la masina.
 
Vezi in acest clip cum:
 
 
Merita sa vezi si cum se promoveaza cele doua inventatoare, adica ce unelte Social Media folosesc, aici.
Esti in pana de idei? Ai nevoie de un impuls motivational ca sa repornesti la drum, cu forta?
O tura pe Internet si prinzi puteri noi, asemenea calului lui Fat-Frumos din povesti care manca jaratic.
 
Ce trebuie sa faci:
 
1. Un search pe Google dupa termeni ca „young inventors” sau „top inventors” (poti folosi oricare combinatie de cuvinte asemanatoare) va fi startul unei calatorii super interesante in lumea intreaga, in universul tinerilor asemenea tie, care viseaza sa creeze lucruri exceptionale.
 
2. Aceeasi cautare pe Youtube iti va da acces la o multime de clipuri despre tinerii inventatori.
 
3. Nu uita de Vimeo. Clipul despre casca invizibila de acolo l-am luat. Exista un canal, Focus Foward, cu o multime de idei de inventii, de la biologie si energii regenerabile, la biologie si aparate de zbor. Si nu e singurul.
 
Inspiratia si ideile plutesc pe Internet. Trebuie doar sa le cauti si sa le culegi. Succes!
 
 
 
Smart Nation este platforma unde tehnologia va inspira pe voi toti. Sa va imaginati, sa inovati, sa creati!
 
Intra pe SmartNation.ro daca vrei sa fii informat in legatura cu noile gadget-uri, dar si pentru a putea afla cum functioneaza, ce fac si cum iti pot imbunatati viata de zi cu zi. 
 
 
Tag-uri: SmartNation.ro