Home » Timp Liber » Kevin Spacey, despre rolul din House of Cards, pe coperta revistei GQ, ediţia de primăvară

Kevin Spacey, despre rolul din House of Cards, pe coperta revistei GQ, ediţia de primăvară

Kevin Spacey, despre rolul din House of Cards, pe coperta revistei GQ, ediţia de primăvară
Publicat: 10.03.2014
Numărul 32 al revistei GQ îl are pe copertă pe Kevin Spacey, actor celebru care a cucerit atenţia tuturor cu cel mai recent rol din serialul de succes House Of Cards. Un cover story care dezvăluie câteva dintre secretele succesului său, în rolul de “bad guy”, însoţit de un pictorial de excepţie.
To weed or not to weed? Asta-i întrebarea! În acest număr citiţi în exclusivitate un material foarte bine documentat despre legalizarea marijuanei, precum si o analiză completă a situaţiei la nivel mondial, dar şi pe meleagurile mioritice! 
 
V-aţi gândit vreodată că viitorul vostru este deja programat, sau cum va arăta viaţa voastră până în 2050? GQ a făcut o estimare, pe ani, a celor mai probabile progrese pe care omenirea le va face. Veţi fi uimiţi! 
 
Totul despre păr! La rubrica de grooming vă veţi întâlni cu un ghid de îngrijire pentru păr– produse de îngrijire şi tratamente pentru toate tipurile de păr şi recomandări concrete. Plus tot ce este nou în materie de lansări de produse de îngrijire pentru bărbaţi. 
 
Bradley Cooper e pe val! În ediţia martie-mai actorul a testat pentru voi ţinutele sezonului cald. Aflaţi ce culori îndrăzneţe se poartă, dar şi cu ce va fi înlocuit stilul preppy! Alături de acest shooting impresionant aveţi şi un ghid care vă învaţă cum ar trebui purtate aceste haine pentru a nu da greş cu ele. 
 
Ca de obicei, rubrica GQ Girl este una dintre piesele de rezistenţă ale fiecărui număr. De data aceasta vă delectaţi cu o selecţie a  celor mai reuşite fotografii apărute de-a lungul anilor în celebrul calendar Pirelli. Zece pagini care vor fi o adevărată desfătare pentru simţuri. Şi, desigur, rubricile cu care GQ v-a obişnuit: shopping, editors’s choice, un ghid de stil, răspunsuri la dilemele de stil ale cititorilor.
 
Noutatea acestei ediţii o constituie suplimentul „How to be a gentleman“, un ghid de buzunar foarte documentat de fashion şi grooming, care să îi ajute pe cititorii GQ să aibă în acelaşi loc reguli utile pentru viaţa de zi cu zi şi pentru ocazii speciale. 
 
Plus: autoturisme, gadgeturi, reţete GQ şi restaurante up-market, vinuri alese, fitness & sporturi extreme, dar şi o completare a rubricii Action cu o minisecţiune de nutriţie. „Discuţii” vor fi şi de data aceasta pe teme de actualitate din economie, societate şi ecologie, aşa cum v-aţi obişnuit.
 
Ca de obicei, mult de citit, mult de privit, mult de pus în practică.
 
Noul număr al revistei GQ poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând cu data de 10 martie.
 
Mai multe detalii pe www.gq.ro
 
Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase