Home » Timp Liber » Autopro.ro

Autopro.ro

Autopro.ro
Publicat: 26.05.2014
Fie ca doresti sa iti vinzi masina, sa iti cumperi una noua sau second hand ori doar vrei sa iti faci o idee despre cat mai costa masina ta preferata, autopro.ro este site-ul pe care il cauti.
Cu o design modern, Autopro.ro este un one stop shop, conceput pentru a satisface perfect nevoile cumparatorilor si vanzatorilor de masini. 
 
Structura site-ului este extrem de accesibila, plasarea unui anunt putand fi realizata in 3 pasi simpli: Iti creezi un cont nou,  incarci din cateva click-uri detaliile masinii pe care o vinzi si alegi planul de promovare pentru anuntul tau. Autopro.ro iti asigura expunerea anuntului tau la peste 1.500.000 de potentiali cumparatori unici in fiecare zi.
 
Pentru asta, iti ofera 4 pachete de promovare diferite, dedicate pentru ca anuntul tau sa ajunga la potentialii cumparatori potriviti. Astfel, anuntul tau, pe langa expunerea din site-ul Autopro.ro, va ajunge in intreaga retea de site-uri Mediafax Group – promotor.ro, prosport.ro, gandul.info, mediafax.ro, descopera.ro, go4it.ro, one.ro, csid.ro, tare.ro, 121.ro, urban.ro, showbiz.ro, apropo.ro, protvmagazin.ro. 
 
In plus, Autopro.ro ofera si continut util pentru cei care vand sau cumpara o masina. Aici poti sa gasesti fise auto pentru marcile si modele importante de masini, o lista detaliata de service-uri si spalatorii, o zona de servicii de RCA si Casco precum si o sectiune de dealeri auto, unde regasesti cele mai mari nume din industria auto cu anunturile postate.
 
Si pentru ca ne bucuram daca iti faci cont pe autopro.ro, te rasplatim cu credite gratuite pentru ati creste sansele unei vanzari mai rapide. Oferta valabila pana la 30 iunie.
 

Te asteptam pe autopro.ro!

 
Ne puteti gasi si pe pagina noastra de facebook.com/Autopro.ro
 
 
Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase