Home » Timp Liber » Unde-mi petrec noaptea de Anul Nou?

Unde-mi petrec noaptea de Anul Nou?

Unde-mi petrec noaptea de Anul Nou?
Publicat: 18.12.2007
Mai sunt cateva zile pana la Revelion, iar cursa rezervarilor a inceput deja! Multe dintre restaurantele din Bucuresti sunt aproape sold out, asa ca este timpul sa va ganditi serios unde veti petrece celebra noapte! Time Out s-a interesat si a adunat toate ofertele din oras si din afara lui intr-o agenda la purtator. Cititi si folositi!

Marile restaurante din oras se bat in meniuri care mai de care mai sofisticate, pregatite pentru cina de Anul Nou. Time Out va prezinta o selectie a ofertelor pentru cea mai importanta noapte. Alegeti ce vi se potriveste si rezervati cat mai aveti timp! Vezi oferta!

Clubberi din toata tara, uniti-va! Dati minimala la maxim, drumm-ul pe base si mixati cocktailul la rece. Alegeti-va DJ-ul si decorul pentru ca in noaptea dintre ani pe dance floor ies scantei! Vezi oferta!

De la meditatie in Scotia la yoga in Sri Lanka. Jessica Eveleigh a gasit pentru londonezi modalitati alternative de a trece pragul noului an. Nu credeti ca vi se potrivesc si dumneavoastra? Vezi oferta!

Expertii Time Out London te ajuta sa-ti rezolvi dilema unei destinatii de vacanta. In aceasta saptamana: ne puteti recomanda o noua destinatie de spa? Ghidul dumneavoastra este Fiona McAuslan. Vezi oferta!

Pe partie-n jos! Spre noul an se trece si prin cele mai stilate partii de schi din Italia. Vezi oferta!

Sursa: Timeout Bucuresti

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase