Prima pagină Timp Liber

(P) Cate zboruri, atatea oportunitati, cu cardul de credit BCR Wizz Air

Redactia Descopera.ro | 10.20.2010 | ● Vizualizări: 93
(P) Cate zboruri, atatea oportunitati, cu cardul de credit BCR Wizz Air     bcr wizzair + zoom
Galerie foto (1)

Pentru ca iti doresti calatorii cat mai frumoase tot timpul anului, ti-am pregatit noul card de credit BCR Wizz Air, un partenter de drum care iti va face zborurile din tara si strainatate mult mai placute.

Alege-ti destinatia, fa-ti bagajele si achita cu BCR Wizz Air pentru a beneficia de:

  • puncte de loialitate la fiecare utilizare
  • reduceri la comerciantii parteneri afisati pe site-ul www.bcr.ro
  • asigurare de calatorie si asigurare de protectie a cumparaturilor efectuate integral prin cardul de credit

Cu cat vei utiliza mai mult cardul de credit BCR Wizz Air la cumparaturi, cu atat vei castiga mai multe puncte de loialitate pe care le poti folosi pentru a te bucura din plin de urmatoarea ta destinatie!

In plus, ti-am pregatit si o promotie speciala. Nu trebuie decat sa te numeri printre primii 2.000 de detinatori principali ai cardului BCR Wizz Air si castigi automat 20.000 puncte de loialitate, echivalentul a 200 lei, pe care le poti utiliza pentru a achizitiona bilete de avion sau alte servicii Wizz Air direct pe site-ul www.wizzair.com.

Convinge-te ca e important cu cine faci banking si gandeste-te la urmatoarea destinatie de vis!

DAE = 29,66% pentru o valoare a liniei de credit pe cardul de credit BCR Wizz Air de 1.000 RON, fara garantii, calculata pe 12 luni, dobanda variabila 26,26%/ an (ROBOR 3M + 19,5%), valabila pana la 3 ianuarie 2011; comision de emitere card principal de 24 RON; comision de administrare anuala a cardului principal de 36 RON.

Tag-uri: bcr wizzair