Home » Timp Liber » Hot sites (mai)

Hot sites (mai)

Hot sites (mai)
Publicat: 02.05.2007
Vezi care este cel mai usor mod de a incheia o conversatie telefonica nedorita cu o persoana careia nu i se poate inchide telefonul "in nas"!

Haiducii lui Laptefrati
Sigur ca propu­nerea noastra poa­te parea neserioasa. Are, in schimb, atatea beneficii in zona delectarii, incat merita s-o incercati. www.gettheglass.com este un joc interactiv, cu o grafica de foarte buna calitate, care pune in scena o familie de cetateni privati de lapte: este vorba des­pre membrii clanului Adachi, care in­cearca, prin toate mijloacele, sa ajunga la fortul Fridge si sa „umfle” marele pahar cu laptic din varful muntelui fara sa fie prinsi de politie. Daca oamenii legii vor pune to­tusi mana pe ei, cei patru Adachi vor ajun­ge in sumbra inchisoare Milkatraz. Ames­te­­cand elemente de Piticot, Mono­poly si Race, jocul va poate descreti fruntea pentru minute bune. 

Scuzite, scuzite…
De la fumatele „Suna cineva la usa”, „Aoleu, mi-a pornit alarma la masina” sau „Nu te mai aud”, la mai noile „Tocmai a-nce­put petrecerea la serviciu”, www.sorrygo­ttago.com va ofera cele mai plauzibile motive sa intrerupeti o conversatie tele­fo­nica plicticoasa sau care va pune in dificul­tate. Trebuie doar sa aveti un shortcut catre site si sa dati click pe unul dintre „motive”. Automat se va auzi o sonerie, o alarma de masina, un zgomot de petrecere… Ceea ce, oricum, va suna mai bine decat „Scuze, dar nu nu mai vreau sa vorbesc cu dumneavoastra!” In­ce­­pand de acum, sunteti un om liber. Sa mintiti. 

Rasaritul idolilor www.lostidols.com/main.html, domnul Staffan Öfwerman din Suedia s-a hotarat sa dea colbul de pe imaginea unor staruri de altadata. Ce s-a intamplat cu artis­tii si muzi­cienii pe care ii auzeam la radio sau despre care citeam prin ziare? Ce se mai stie despre oameni precum Nena sau formatii precum New Kids on The Block? Ce mai face Howard Jones, Phil Spector sau Nik Kershaw? Nostalgicul sue­dez ii roaga pe toti aceia care detin infor­matii despre idolii de demult sa-i dea un semn pe adre­sa [email protected]. Sigur, gra­dina internetului este uriasa si, daca aveti nelamuriri legate de artistii dvs. pre­ferati, puteti sa dati click pe Google.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase