Prima pagină Timp Liber

Bears inside!

Redactia Descopera.ro | 07.17.2006 | ● Vizualizări: 273
Bears inside!     Bears inside! + zoom
Galerie foto (1)

Urmatorul site va va deschide ochii asupra vietii si activitatii celor mai mari mamifere plantigrade din lume, in toate multiplele si ciudatele lor varietati: ursul polar, ursul brun european, grizzli, ursul Kodiak, ursul negru sau baribalul, ursul cu guler (tibetan), ursul cu ochelari, ursul cocotierilor (malaiez), ursul buzat (sau ursul furnicar) ori panda urias.

www.ursides.com

Capitolele care pot fi consultate, abundent stropite cu ilustratii, sunt: generalitati despre urside, categorii de ursi, repartitia ursilor in lume, detalii anatomice, diagnostice asupra vulnerabilitatii speciei si statutul mamiferelor in diverse zone ale globului, stiri de ultima ora, inregistrari audio cu mormaituri, link-uri, expozitii despre ursi, un album fotografic.

Desigur, autorii site-ului nu pierd nici un prilej sa militeze pentru salvarea speciilor, sa organizeze donatii sau vanzari de tricouri si CD-uri si sa lanseze sloganuri mobilizatoare. Pentru ursofili si ursari, exista o generoasa oferta de screen-saver-e cu simpaticele animale in pozitii dintre cele mai plastice.