Prima pagină Timp Liber

Hot sites (decembrie)

Redactia Descopera.ro | 12.06.2006 | ● Vizualizări: 8
Hot sites (decembrie)     Hot sites (decembrie) + zoom
Galerie foto (3)

Cum putem scapa de maladiile PC-ului, Cea mai tare parcare din... parcare si Masina de imbuteliat spaima!

Cea mai tare din parcare
www.107.peugeot.co.uk/peugeot.swf este un joc simplisim, dar care da depedenta jucatorilor. Probabil ca ar fi trebuit sa spunem de fapt jucatoarelor, pentru ca arta parcarii este un domeniu ce bantuie mai ales visele doamnelor, cunoscute ca adorabile catastrofe cand vine vorba de asezat cuviincios masina intr-un spatiu fix. Pe scurt, se ia o masinuta galbena foarte vizibila si, cu ajutorul comenzilor sus, jos, stanga, dreapta, se parcheaza, in general intre alte masini. Orice busitura atrage un ireversibil „game over“. Orice izbanda (contracronometru) duce la un nivel superior al jocului.

Mens sana in PC sano
Daca exista un site dedicat integral felului in care ar trebui sa tusim sau sa stranutam in public, de ce nu s-ar gasi si unul concentrat pe strategiile de situare ergonomica a omului in raport cu calculatorul? www.healthycomputing.com este chiar mai mult decat atat: nu doar ca ne lamureste care sunt toate sindromurile si maladiile ce ne napadesc dupa o folosire indelungata a computerului, ci si care sunt caile de a le evita si tamadui. De la exercitii de dezmortire a mainilor sau a spatelui, la recomandari de mobilier sau de la instrumente de protectie, la cauzele care duc la sindromul CV (Computer Vision), aflati totul despre relatiile dintre sanatate si calculator.

Masina de imbuteliat spaima
O groaza de site-uri pot fi gasite cu www.horrorfind.com, un director & motor de cautare dedicat genului horror, sub toate formele lui. Filme, imagini, texte, gadget-uri si, cum spuneam, site-uri, care iti fac parul maciuca, dar care produc stranii voluptati multor pamanteni. Iata cateva categorii: arta intunecata, demoni, jocuri horror, fantome, gotic, cimitire, Halloween, case bantuite, genul horror la TV, ritualuri si traditii, magie, monstri, SF, vampiri, ciudatenii, atractii horror, filme, oameni-lupi, vrajitoare, zombi si alti devoratori de creiere etc. Cea mai strasnica dintre toate este categoria dedicata fictiunii: carti, povesti, scriitori.

Tag-uri: horrorfind | peugeot |