Home » Timp Liber » (P) Voluntar de profesie: o şansă pentru cei care vor să schimbe o viaţă în bine

(P) Voluntar de profesie: o şansă pentru cei care vor să schimbe o viaţă în bine

(P) Voluntar de profesie: o şansă pentru cei care vor să schimbe o viaţă în bine
Publicat: 18.05.2012
Dacă ţi-ai dorit dintotdeauna să îţi dedici timpul şi experienţa ta unei organizaţii non profit din România, atunci înscrie-te în programul Voluntar de profesie, lansat de Fundaţia Vodafone.

Timp de şase luni poţi lucra pentru orice organizaţie non profit din România în domeniul sănătăţii, educaţiei, prevenirii abandonului familial, programe pentru copii, tineri cu dizabilităţi sau programe pentru vârstnici.

Fundaţia Vodafone iţi plăteşte salariul, iar tu pui în practică un proiect care să îi ajute pe beneficiarii ONG-ului pentru care ai ales să lucrezi.

Andreea a fost voluntar de profesie în ediţia anului trecut. A renunţat la locul ei de muncă ca jurnalist la cotidianul Jurnalul Naţional pentru a lucra timp de şase luni la Asociaţia Sfântul Stelian. „Fac voluntariat de când mă ştiu şi tot mă gândesc că încă nu este de ajuns. Timpul imi lipseşte pentru a face tot ceea ce îmi propun. Timp mi-a dăruit însă Fundaţia Vodafone prin programul Voluntar de profesie. Am înscris un proiect cu Asociaţia Sfântul Stelian pentru cei peste 100 de copii, beneficiari ai asociaţiei şi am câştigat un loc de voluntar de profesie pentru şase luni”, Andreea Georgescu, voluntar.

Timp de 6 luni poţi să schimbi în bine viaţa unor copii, mame aflate în risc social, tineri cu dizabilităţi sau persoane în vârstă, prin programul Voluntar de profesie.

Cine doreşte să fie printre voluntarii de profesie, se poate înscrie pe www.fundatia-vodafone.ro, în perioada 15 mai – 15 iunie 2012.

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase