Home » Timp Liber » Maraton Apuseni msg systems. Prinde locul in competitia de pe 7 iulie!

Maraton Apuseni msg systems. Prinde locul in competitia de pe 7 iulie!

Publicat: 25.06.2012
350 de concurenti s-au inscris la Maraton Apuseni msg systems, cu 20 de zile inainte de startul competitiei. Astfel s-au ocupat mai mult de jumatate din locurile puse la dispozitia concurentilor de catre organizatori.

Startul se va da pe 7 iulie, ora 9.00, in statiunea Baisoara, localizata in Muntele Mare.

Maraton Apuseni msg systems este o competitie de alergare montana (trail-running) si are 2 probe de concurs: proba de maraton, cu o lungime totala a traseului de 41,7 km si proba de semi-maraton, cu o lungime totala a traseului de 23,5 km.

Circuitul se desfasoara in zona de sud-est a masivului Gilau-Muntele Mare, intre statiunea Muntele Baisorii si valea Posaga, La Plopis, Buhuia, Sesul Cald, Pietrele Marunte, Crucea Crencii, Bocsesti, Dealu Ticului, Sagagea, Belioara, Dealu Bilii, La Mateoaie, Romaneasa, La Stiolne, Dealu Boinic, Valea Vadului.
Harta traseului se poate vizualiza la adresa: http://www.maratonapuseni.ro/concurs/traseu

Categoriile de varsta pentru concurs vor fi:
16 – 29 de ani; 30 – 39 ani; peste 40 de ani (masculin si feminin) si Open.

Inscrierea in concurs

Inscrierea se face prin completarea formularului aflat pe site-ul maratonului la adresa: http://www.maratonapuseni.ro/concurs/inscriere. Dupa completarea formularului, persoana inscrisa va primi un email de confirmare a inscrierii. Inscrierea devine valida numai dupa efectuarea dovezii achitarii taxei de inscriere!

Fiecare inscris va trebui sa achite online o taxa de participare in valoare de 100 lei sau la fata locului in zilele de 6-7 iulie.
Organizatorii Maraton Apuseni msg systems garanteaza primirea pachetului de intampinare doar primilor 400 de inscrisi.
Nou!
Anul acesta organizatorii vor adauga in cadrul maratonului proba family care se va tine pe echipe formate din parinti si copii.
Mai multe informatii gasiti pe http://family.maratonapuseni.ro/

Maraton Apuseni msg systems este organizat de Clubul Alpin Roman sectia Universitara Cluj in parteneriat cu compania msg systems Romania si isi propune:

  • Sa promoveze atat alergarea montana (trail running), cat si practicarea sportului in general si miscarea in aer liber, intr-un mediu natural si placut, avand o atitudine de respect si grija fata de natura.
  • Popularizarea zonei montane Muntele Baisorii – Muntele Mare, cu un potential turistic ridicat nu doar iarna, ci si vara, potential ce poate fi promovat mult mai mult.
  • Atragerea unui numar tot mai mare de iubitori ai naturii si ai muntelui, a celor care alearga din placere, atat din randurile clujenilor, cat si din toata tara, chiar si din strainatate, unii dintre ei participand la toate competitiile de acest gen din tara.

Evenimentul nu se adreseaza doar sportivilor!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase