Home » TransferGo » Români în Anglia: Povestea Mirelei despre serviciul de transfer de bani care i-a făcut viaţa mai uşoară

Români în Anglia: Povestea Mirelei despre serviciul de transfer de bani care i-a făcut viaţa mai uşoară

Publicat: 15.08.2016
Români în Anglia: Povestea Mirelei despre serviciul de transfer de bani care i-a făcut viaţa mai uşoară
Românii plecaţi la muncă în străinătate trebuie să depăşească diverse obstacole atunci când încearcă să se adapteze la un nou stil de viaţă: o limbă nouă, un sistem administrativ diferit şi o comunitate nouă. Din acest motiv, ei se bazează pe cunoştinţe care au mai trecut prin experienţe asemănătoare şi care le pot da sfaturi bune.

De exemplu, fiindcă mulţi români obişnuiesc să le trimită bani celor de acasă, diversele metode de transfer de bani sunt adesea dezbătute. Mirela, o româncă de 47 de ani, recomandă serviciul de transfer de bani care i-a făcut viaţa mai uşoară: TransferGo.

Mirela este din Bacău, dar locuieşte în Mill Hill, Marea Britanie. Căutând o modalitate uşoară de a trimite bani a aflat de TransferGo. „Când am găsit TransferGo m-am îndrăgostit. E surpriza mea plăcută pe care le-o împărtăşesc şi prietenilor ori de câte ori am ocazia”, spune ea. TransferGo este o soluţie ideală pentru trimis bani celor dragi de acasă, fiindcă e uşor, ieftin şi rapid. E uşor fiindcă site-ul poate fi accesat în limba română, are răspunsuri la toate întrebările frecvente şi un serviciu de relaţii cu clienţii care vă stă la dispoziţie pentru orice întrebare suplimentară. Este ieftin pentru că spre deosebire de alte sisteme bancare, TransferGo are un comision fix de 0,99 £, indiferent de suma trimisă, iar la transferul din euro în euro nu se percep taxe de conversie valutară. Şi, nu în ultimul rând, e un serviciu rapid: beneficiarul primeşte banii în maxim 24 de ore lucrătoare, indiferent la care bancă are deschis contul. Mai este important de notat şi că TransferGo e un serviciu sigur, reglementat de FCA, HMRC şi BNR.

Odată cu prezentarea poveştilor românilor din Anglia, TransferGo a ales să-şi răsplătească clienţii fideli. Programul de recomandări îi va aduce unui client 10 £ pentru fiecare prieten invitat care face un transfer de minim 50 £ folosind TransferGo. Serviciul poate fi recomandat şi unei companii, caz în care va primi un bonus de 50 £. Beneficiaţi de toate aceste avantaje şi altele folosind TransferGo.

Acest articol face parte din campania TransferGo de informare a românilor din Anglia. Cu TransferGo, orice român poate trimite bani cu doar 0,99 £ – comision fix, indiferent de sumă, iar banii ajung într-o zi lucrătoare.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, în special pe domeniul social. Pasiunea pentru ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase