Home » D:News » Si-a distrus fata prin injectii cu ulei

Si-a distrus fata prin injectii cu ulei

Publicat: 12.03.2009
Hang Mioku, o femeie din Coreea de Sud, si-a facut prima interventie de chirurgie faciala la varsta de 28 de ani. Nu a fost decat inceputul unui dezastru care a uimit intreg mapamondul. Astazi, Hang Mioku a ajuns dependenta de operatiile estetice care i-au ruinat viata si i-au distrus infatisarea.

Dupa prima interventie chirurgicala, psihologii au considerat ca Hang Mioku a dezvoltat o stranie si inexplicabila dependenta fata de chirurgia estetica. In urma acestei adevarate manii, Hang a inteprins numeroase calatorii in Japonia cu unicul scop de a-si face noi si noi operatii estetice. Calvarul a inceput cand s-a autoconvins ca implanturile faciale cu silicon o vor face sa arate mai atragatoare.

Dupa momentul in care medicii niponi i-au atras atentia ca exagereaza si au refuzat sa-i mai faca operatii faciale, Hang a decis sa-si injecteze singura silicon in obraji, barbie si pometi. In acest scop si-a consumat toate economiile pe doze de silicon procurate de la un medic coreean, doze pe care a ajuns sa si le injecteze in fata oglinzii. Dupa ce a ramas fara bani, Hang si-a injectat fata cu ulei de gatit.

Un producator de televiziune coreean a decis sa o ajute pe Hang, prezentand cazul sau in cadrul unui show TV, unde telespectatorii au fost indemanti sa sa o ajute prin intermediul unui teledon. Banii rezultati vor fi folositi in operatiile viitoare care au ca scop normalizarea infatisarii lui Hang Mioku.

Sursa : WeirdAsiaNews

 CITESTE SI :

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase