Home » D:News » Suflet de caine

Suflet de caine

Suflet de caine
Publicat: 29.05.2009
Scott Seymour, un barbat din Michigan, SUA, are toate motivele sa se felicite pentru ca a ales sa nu isi eutanasieze cainele, dupa ce acesta fusese depistat de medicii veterinari cu cancer in faza terminala. Patrupedul, un buldog in varsta de noua ani, si-a luat revansa si i-a salvat viata stapanului sau dintr-un incendiu care i-a mistuit casa.

Americanul sustine ca a fost trezit din somn de Brittney, buldogul pe care il are de cand era doar un pui, si ca a observat starea agitata a animalului. In ciuda durerilor atroce care il macina, cainele a incercat sa traga patura de pe stapanul sau si a latrat pana cand acesta s-a trezit., exact la timp pentru a parasi amandoi casa care fusese cuprinsa in intregime de flacari.

Incidentul a avut loc la doar doua saptamani dupa ce medicii veterinari il instiintasera pe Scott Seymour ca buldogul nu poate face fata unei interventii chirurgicale datorita starii precare de sanatate. De asemenea, chimioterapia ar fi fost prea dura pentru organismul slabit al cainelui. Drept urmare, medicii l-au sfatuit pe american sa isi eutansieze cainele.

Seymour a refuzat categoric si a ales sa ofere calmante prietenului sau patruped pana cand moartea va surveni pe cale naturala, probabil in doar cateva saptamani.

Sursa:CBC

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase