Home » D:News » Orgasm prin simpla apăsare a unui buton. Invenţia care poate rezolva cea mai delicată problemă a unor femei

Orgasm prin simpla apăsare a unui buton. Invenţia care poate rezolva cea mai delicată problemă a unor femei

Publicat: 10.03.2014
Femeile care nu se puteau bucura până acum de plăcerea unui orgasm vor putea scăpa de această problemă. Un cercetător spune că a creat aparatul care poate oferi această senzaţie prin simpla apăsare a unui buton.

Un chirurg din Statele Unite a obţinut brevetul pentru un aparat inedit, care promite să rezolve delicata problemă de care suferă unele femei.

Dispozitivul are dimensiunea unui pachet de ţigări şi trebuie implantat în corp, fiind conectat cu electrozi la măduva spinării. Pacienta trebuie să fie conştientă în timpul operaţiei, pentru ca medicul să observe care sunt nervii la care trebuie conectat aparatul.

Generatorul va fi apoi implantat sub piele. Dispozitivul poate fi activat pentru a genera orgasmul prin apăsarea unui buton de pe telecomandă.

Mai mult, aparatul poate fi chiar programat, să ofere un anumit număr de orgasme pe zi. Dispozitivul a obţinut brevetul în Statele Unite, dar inventatorul lui recunoaşte că trebuie să facă mai multe teste clinice.

Ideea îi aparţine  lui Stuart Meloy, chirurg la clinca Piedmont Anaesthesia and Pain Consultants din Winston-Salem, Carolina de Nord.

El a observat că o pacientă a avut un orgasm în timp ce el îi conecta electrozi la măduva spinării, ca să o scape de o durere cronică.

Stuart ar vrea ca această invenţie să fie utilizată doar în cazuri grave de disfuncţii sexuale, pentru că este vorba totuşi de un implant, asemeni unui pacemaker.

Deşi nu a fost testat deocamdată şi pe bărbaţi, doctorul Meloy spune că aparatul va avea probabil acelaşi efect.

Sursa: Daily Mail

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase