Home » D:News » 10 fotografii incredibil de rare cu oameni faimoşi

10 fotografii incredibil de rare cu oameni faimoşi

Publicat: 21.04.2017
De la Michael Jackson îmbrăcat în Charlie Chaplin, până la Salvador Dhali alături de Walt Disney, galeria foto dezvăluie ipostaze mai puţin obişnuite a unor oameni celebri sau imortalizaări ale acestora la o vârstă fragedă.

De asemenea, fotografiile dezvăluie şi relaţii mai puţin cunoscute între oameni celebri, precum cea menţionată mai sus sau întâlnirea dintre Gandhi şi Chaplin, potrivit Mediafax.

Frida Kahlo, în 1911, când avea 4 ani. Frida a fost o pictoriţă mexicană, care a cunoscut faima datorită autoportretelor realizate într-un stil suprarealist.

Sursa: kulturologia

David Bowie jucând şah cu colega sa de platou, Catherine Deneuve, în timpul filmărilor pentru pelicula The Hunger/ Foamea, în 1982.

Sursa: lichnosti

Charlie Chaplin şi Mahatma Gandhi. Cei doi s-au întâlnit în 1931, în Anglia, la solicitarea actorului. Iniţial, Gandhi refuzase, întrucât nu ştia cine este faimosul actorul.

Sursa: soulocean

Bruce Lee dansând Cha Cha, în 1958. Acesta a fost desemnat campionul Cha Cha, în Hong Kong în acelaşi an.

Sursa: banzhu

Farrokh Bulsara sau, cum este cunoscut de întreaga lume, Freddie Mercury, solistul trupei Queen, în 1950, când avea doar 4 ani.

Sursa: blogspot

Salvador Dali şi Walt Disney, în 1957. Cei doi au încercat să colaboreze la un film, numit Destino, dar producţia a fost oprită după numai 3 luni. În ciuda eşecului înregistrat de proiect, cei doi au rămas prieteni apropiaţi.

Vezi continuarea în Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase