Home » D:News » Ţările cu cea mai bună reputaţie. Pe ce loc se află România

Ţările cu cea mai bună reputaţie. Pe ce loc se află România

Ţările cu cea mai bună reputaţie. Pe ce loc se află România
Publicat: 04.07.2016
Institute of Reputation, o companie de consultanţă ce îşi are sediul în New York şi Copenhaga, a lansat topul ţărilor cu cea mai bună reputaţie din lume, în anul 2016. Peste 48.000 de respondenţi au evaluat 70 de ţări, în funcţie de siguranţa locurilor, politicile sociale şi economice progresive, eficienţa guvernului, atitudinea faţă de vizitatori şi alte 12 criterii.

Pentru alegerea unei destinaţii de vacanţă, este foarte important de ştiut cât de sigure sunt ţările de pe Glob şi care sunt locurile în care turiştii ar putea fi în pericol. Astfel, Institute of Reputation a realizat un top al statelor cu cea mai bună reputaţie în 2016, prin completarea unor chestionare on-line, iar datele au arătat că reputaţia unei ţări nu este legată de dimensiunea sau puterea sa, fizică sau globală.

Peste 48.000 de respondenţi au notat 70 de state ţinând cont de mai multe criterii, precum cât de sigure sunt zonele respective, politicile sociale şi economice progresive, eficienţa guvernului, atitudinea faţă de vizitatori şi alte 12 criterii. Oraşul Stockholm, cu zona sa de coastă sălbatică şi reputaţia de locaţie primitoare, a fost printre preferate şi a ajutat Suedia să ocupe primul loc în topul realizat de companiA de consultanţă. Pe de altă parte, Statele Unite ale Americii, care au cel mai mare PIB (Produsul Intern Brut) şi a treia cea mai mare populatie, s-a clasat pe locul al 28-lea, scrie The Daily Mail.

Topul 10 ţări cu cea mai bună reputaţie în 2016

1. Suedia

2. Canada

3. Elveţia

4. Australia

5. Norvegia

6. Finlanda

7. Noua Zeelendă

8. Danemarca

9. Irlanda

10. Olanda

Din cele 70 de state, România s-a clasat pe locul 56, înaintea ţării nostre situându-se Egipt, El Salvador, Quatar, Honduras, Israel sau Peru. Ţările care se confruntă cu tensiuni politice şi militare sunt situate la coada clasamentului, Kazahstan, Nicaragua, Angola, Algeria, Rusia, Nigeria, Arabia Saudită, Pakistan, Iran şi Irak, turiştii fiind destul de neîncrezători.

Sursa: gandul.info

Vă mai recomandăm şi: De ce este imposibil să produci bani contrafăcuţi – VIDEO

                                            Deasupra Los Angeles-ului s-a construit primul tobogan din sticlă. Coboară de la etajul 70 – VIDEO

                                            Acest sunet misterios îi înnebuneşte pe oameni. Peste 10.000 de oameni îl aud

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase