Home » D:News » Aproape jumătate dintre femei ar încerca această realitate virtuală în dormitor. ”Ar face partidele sexuale mai plăcute”

Aproape jumătate dintre femei ar încerca această realitate virtuală în dormitor. ”Ar face partidele sexuale mai plăcute”

Publicat: 29.11.2016
Realitatea virtulă ar putea invada în viitor toate zonele vieţii omului, chiar şi dormitorul. Un nou studiu sugerează că oamenii sunt din ce în ce mai receptivi la realitatea virtuală atunci când vine vorba de fanteziile sexuale.

Cercetarea a descoperit că 16% dintre femeile britanice ar fi de acord cu utilizarea realităţii virtuale în timpul partidelor de sex, 40% dintre acestea afirmând că tehnologia ar face partidele sexuale mult mai amuzante şi plăcute.

Studiul realizat cu ajutorul unei aplicaţii pentru fertilitate sugerează că iubesc sexul mai mult decât reţelele sociale, 95% dintre participanţi susţinând că ar renunţa la reţelele sociale pentru sex.  Grupul a intervievat 2.618 de femei cu vârsta între 17 şi 50 de ani despre preferinţele lor sexuale şi receptivitatea pe care o au pentru tehnologiile utilizate în dormitor.

Aproape 15% au afirmat că utilizează aplicaţii pentru obţinerea satisfacţiei sexuale, în timp ce 20% spun că şi-ar dori să utilizeze reţelele sociale pentru stimularea sexuală.

Iată cum ar putea arăta o experienţă, în dormitor, cu ajutorul ochelarilor de realitate virtuală

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase