Home » D:News » Ce beneficii poate avea sexul în anotimpul rece

Ce beneficii poate avea sexul în anotimpul rece

Publicat: 04.01.2017
Dacă faci sex, poţi scăpa de răceală în această iarna. Seriile petrecute în braţele celui iubit pot avea însă şi alte beneficii pentru sănătatea ta, ce puţin asta cred specialiştii.

Vremea rece te poate ajuta să te întâlneşti mult mai uşor cu răceala sau cu supărătoarea tuse, dar asta nu se poate întâmpla şi dacă ai o viaţă sexuală satisfăcătoare.

Seriile romantice de iarnă pot avea numeroase beneficii pentru sănătatea, în principal pentru sistemul tău imunitar. Experţii cred că sexul practicat o dată sau de două ori pe săptămână creşte nivelul  imunoglobinei A, un anticorp care te poate ţine departe de răceli şi de anumite infecţii. Şi cu siguranţă este mult mai distractiv decât să iei vitamine.

Dacă lucrurile se încalzesc în dormitor, poţi să renunţi la încălzirea centrală, care emană un aer uscat şi îţi poate prova dureri de gât. Ba mai mult, sexul poate fi iarna cântecul perfect de leagăn. Oxitocina secretată în timpul orgasmului ajută creierul să elibereze substanţe chimice care îţi induc o stare de bine, te ajută să te relaxezi şi să scapi de insomnie.

Întâlnirea din dormitor te poate ajuta să scapi şi de sentimentul de melancolie care te încearcă în aproierea sărbătorilor, pentru că te face să uiţi de stres şi să te simţi fericit.

Sursa: Gândul

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase