Home » D:News » Sexul la un alt nivel: Francezii au creat vibratorul controlat cu puterea minţii

Sexul la un alt nivel: Francezii au creat vibratorul controlat cu puterea minţii

Publicat: 18.02.2017
Deşi pare de domeniul filmelor SF, experţii francezi au reuşit să creeze un vibrator care poate fi controlat cu puterea minţii. Aceştia susţin că este nevoie doar de o aplicaţie, vibratorul controlat prin bluetooth, puţină concentrare şi câţiva electrozi amplasaţi pe anumite părţi ale capului.

Dezvoltatorii au utilizat o interfaţă care permite conectarea creierului unei persoane la un computer prin intermediul electrozilor care sunt intregraţi în aplicaţia denumită Lovense’s API, notează Vocativ

În cadrul unei demonstraţii, aceştia au rugat persoana care purta electrozii să închidă ochii şi să concetreze asupra jucăriei sexuale de pe masă. Instantaneu, jucăria a început să vibreze. ,,Ideea este să poţi face jucăria să vibreze concentrându-te asupra ei şi de ce nu a-i putea face pe cineva să aibă orgasm doar gândindu-te la asta,” spune examinatorul. 

Dezvoltatorii susţin că aplicaţia ar putea fi utilizată pentru aventurile în locuri publice, sexul la distanţă sau chiar pentru persoanele cu dizabilităţi fizice. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase