Home » D:News » Vârsta la care femeile sunt cele mai atractive pentru bărbaţi

Vârsta la care femeile sunt cele mai atractive pentru bărbaţi

Publicat: 20.03.2017
Deşi îmbătrânirea poate părea o perspectivă înfricoşătoare, cercetătorii au descoperit că tinereţea nu este plină de evenimente benefice. Există nenumărate cazuri în care oamenii au avut parte de cele mai benefice evenimente în perioada vârstei de mijloc.

Adolescenţii, de exemplu, sunt mult mai plini de viaţă, dar oamenii mai în vârstă sunt mai stabili din punct de vedere psihologic, conform Science Alert.

Iată fenomenele care apar în anumite etape ale vieţii.

Sursa: Science Alert

1. Învăţarea unei limbi străine este mutl mai uşoară între vârsta de 7 şi 8 ani

Lingviştii şi psihologii încă discută această afirmaţie, dar este acceptat faptul că este mult mai uşor să înveţi o limbă străină la o vârstă mai fragedă.

2. Puterea de procesare a creierului apare la 18 ani

Una dintre metodele prin care cercetătorii analizează puterea de procesare a creierului este prin testul simbolurilor digitale de codare. În medie, persoanele de 18 ani au avut cele mai bune rezultate la acest test.

3. Abilitatea de amintire a numelor nefamiliare apare la 22 de ani

Conform cercetărilor, la vârsta de 22 de ani oamenii îşi amintesc mult mai repede numele de familie al persoanelor necunoscute.

4. Femeile sunt mult mai atractive pentru bărbaţi la vârsta de 23 de ani

Conform cărţii Dataclysm, bărbaţii consideră femeile de 23 de ani  drept cele mai atractive. Deşi vârsta bărbaţilor creşte, preferinţele rămân aceleaşi.

5. Satisfacţia în viaţă apare la 23 de ani

În cadrul unui sondaj din Germania realizat pe 23.000 de persoane, a fost descoperit faptul că la 23 de ani aceştia s-au simţit satisfăcuţi cu viaţa pe care o au.

6. Vârsta la care majoritatea oamenilor se căsătoresc este 26 de ani

Statisticile sugerează că la vârsta de 26 de ani persoanele au întâlnit suficienţi parteneri pentru a şti cu cine pot rămâne pentru un timp mai îndeplungat.

7. Masa oaselor creşte la vârsta de 30 de ani

Oasele ajung la nivelul cel mai puternic şi mai dens la vârsta de 30 de ani.

8.  Câştigătorii Premiului Nobel au în general 40 de ani

Conform unui studiu, vârsta medie pentru câştigarea unui Premiu Nobel este de 40 de ani. Chiar dacă nu este vorba despre câştigarea unui Premiu Nobel, cercetătorii afirmă că la această vârstă au loc cele mai importante realizări.

9. Salariul femeilor ajunge la cel mai mare nivel la vârsta de 39 de ani, în timp ce la bârbaţi creşte la vârsta de 48 de ani

Conform unor analize realizate de Payscale, femeile câştigă cei mai mulţi bani la vârsta de 39 de ani. În timp ce salariul bărbaţilor creşte între vârstele de 48 şi 49 de ani.

10.  Femeile şi bărbaţii se simt cel mai bine în corpul lor la 70 de ani

În cadrul sondajului Gallup, două treimi din americanii cu vârste peste 69 de ani, intervievaţi,  au declarat că s-au simţit mereu bine în pielea lor.

Vă recmandăm să citiţi şi următoarele articole: 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase