Home » D:News » Ce trebuie să facă o femeie pentru a seduce un bărbat

Ce trebuie să facă o femeie pentru a seduce un bărbat

Publicat: 13.05.2017
Seducţia reprezintă arta prin care o femeie poate cuceri un bărbat. Cum se poate asigura că nu greşeşte, că nu se face de râs sau că mesajele ei ajung acolo unde trebuie? Ei bine, acestea sunt întrebări ce nu pot avea un răspuns universal valabil. Fiecare bărbat îşi doreşte anumite lucruri de la o femeie, şi fiecare femeie are propriile arme pe care se poate baza.Iată ce spun specialiştii!

„Arta seducţiei a fost desăvârşită de gheişele din Japonia sau curtezanele din Franţa, dar a fost subminată de curentul feminist care a dus femeia pe teritoriul bărbatului şi a pus-o să lupte pentru acesta cu armele lui. Ceea ce i-a luat femeii foarte mult din feminitate”, precizează psihoterapeutul Constantin Cornea pentru Gândul.

În opinia acestuia, dacă ar exita un abecedar al seducţiei, acesta ar putea fi următorul:

Imaginea. „Este cea care a transformat cel mai mult femeia, ducând limitele până la pragul patologiei psihiatrice. Astfel, formele trupului, buzele, mişcările lascive, toate au devenit un teatru de prost gust, care se situează departe de ideea de senzualitate atât de apreciată de bărbaţi. Pentru un bărbat, femeile tunate nu pot reprezenta decât sexualitatea frivolă, care se utilizează, dar nu se păstrează. Acest gen de femeie poate fi doar un trofeu sau un nou nume în agendă. Există doar pentru a fi bifate”, afirmă specialistul.

Psihologul consideră că bărbaţii care îşi doresc o relaţie pe termen lung apreciază imaginea naturală: „Un chip frumos machiat, nu strident, nu exagerat. Un corp întreţinut, nu cu muşchi de fier sau cu celulită”.

Comunicarea. „În primul rând, trebuie să vorbeşti corect româneşte, să păstrezi un ton şi un limbaj agreabil. În comunicare, “tonul face muzica”, dar şi nivelul de cultură. Bărbatul poate fi cu siguranţă cucerit de o voce suavă, de un ton moderat, de o comunicare sinceră şi onestă, fără exagerari sau “cartierisme”. În acest mod se poate construi o relaţie ce poate rezista timpului, factorilor externi, dar şi problemelor ce pot apărea între cei doi”, adaugă psihoterapeutul.

Sexul. „Femeia frumoasă crede că pentru calităţile ei lumea trebuie să îi pună totul la picioare. În privinţa sexului, acesta are convingerea că este darul cel mai de preţ pe care îl are, numai că nu ştie când, cum, şi cui să îl ofere, asta pentru a nu fi considerată de moravuri uşoare. Uneori, se teme să nu fie părăsită dacă nu se oferă la timp.

Din perspectivă psihologică, într-adevăr, sexul este ultima redută a femeii în raport cu bărbatul. Pentru a obţine anumite favoruri sexuale, acesta este dispus să facă foarte multe”, mai spune psihoterapeutul Constantin Cornea.

Citeşte continuarea în  Gândul.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase