Home » D:News » De câte ori pe zi se gândeşte o femeie la sex

De câte ori pe zi se gândeşte o femeie la sex

De câte ori pe zi se gândeşte o femeie la sex
Publicat: 15.06.2017
Un studiu recent care a avut ca eşantion 283 de studenţi arată frecvenţa cu care sexul apare în mintea femeilor pe parcursul unei zile.

Cercetarea, realizată de psihologii de la Universitatea din Ohio au dat o sarcină precisă celor 283 de studenţi cu vârste cuprinse între 18-25 de ani, spunându-le să contorizeze de câte ori pe zi se gândeau la sex, scrie Gândul

Astfel, a reieşit că, în medie, o femeie se gândeşte la sex de 18,6 ori pe zi, ceea ce înseamnă că gândul îi zboară la plăcerile carnale la fiecare 50 de minute. 

Cel mai mare scor a fost al unei tinere care a mărturisit că se gândeşte la sex de 140 de ori pe zi, ceea ce înseamnă o dată la fiecare 7 minute. 

De partea cealaltă, bărbaţii se gândesc la actul sexual, în medie, la fiecare 28 de minute. 

În cadrul studiului au fost incluse şi alte activităţi, cum ar fi mâncarea şi somnul. În cazul acestora, a reieşit că doamnele se gândesc la mâncare la fiecare 62 de minute şi la somn la fiecare 72 de minute. Bărbaţii sunt, şi de această dată, mai doritori, astfel că gândul le zboară la mâncare la fiecare 38 de minute şi la odihno la fiecare 33 de minute. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase