Home » D:News » Care este locul ieşit din comun pe care unul din zece oameni îl alege pentru o partidă de sex

Care este locul ieşit din comun pe care unul din zece oameni îl alege pentru o partidă de sex

Care este locul ieşit din comun pe care unul din zece oameni îl alege pentru o partidă de sex
Publicat: 05.05.2017
Oamenii se tem să nu fie prinşi, nu au o pasiune pentru locurile strâmte, dar nu au ezitări atunci când se pune problema unei partide amoroase, chiar dacă aceasta are loc într-un aeroport.
Un sondaj US.Jetcost.com, care a reunit 4.915 de americani, care au zburat cel puţin o dată în ultimii doi ani, relevă un lucru surprinzător. Oamenii sunt stresaţi de perspectiva unui zbor, iar acest lucru îi face să devină activi din punct de vedere sexual.
 
Unul din zece călători americani a recunoscut că a făcut sex în aeroport, comparativ cu cei 8% care au încercat să aibă relaţii intime într-un avion. Se pare că acest lucru se datorează momentelor libere pe care oamenii le au în aeroport. Ei ajung acolo cu trei ore înainte de zbor, iar tot acest timp citesc, fac cumpărături sau se lasă ghidaţi de sentimente conform Gândul,
 
Dintre cei care se ocupă cu o astfel de îndeletnicire, 42% au spus că sexul a avut loc în toaletă, în timp ce 28% au făcut-o în dulapurile de depozitare, iar 14% au ales un loc oarecare Dintre aceştia, doar 12% au ales extravaganţa, aşa că au intrat în salonul VIP. 
 
Majoritatea celor care au făcut sex la aeroport  sau în avion au apelat la partenerul de călătorie, doar 5% dintre ei s-au alăturat unui străin.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase