Home » D:News » ”Ori sunt foarte norocos, ori foarte ghinionist”. Un om ”greu de ucis” a fost muşcat de rechin, urs şi şarpe

”Ori sunt foarte norocos, ori foarte ghinionist”. Un om ”greu de ucis” a fost muşcat de rechin, urs şi şarpe

”Ori sunt foarte norocos, ori foarte ghinionist”. Un om ”greu de ucis” a fost muşcat de rechin, urs şi şarpe
Publicat: 25.04.2018
Un bărbat din Colorado are o viaţă cel puţin interesantă. Acesta a primit o distincţie pe care puţini o doresc. Dylan McWilliams a fost muşcat recent de un rechin în Hawaii, iar evenimentul se adaugă la alte două situaţii din ultimii patru ani în care a fost muşcat de un urs, respectiv de un şarpe cu clopoţei.

„Nu ştiu”, spune McWilliams. „Ori sunt foarte norocos, ori foarte ghinionist”.

În mod deloc surprinzător, tânărul de 20 de ani din Grand Junction, Colorado, petrece foarte mult timp afară, relatează Fox News.

În atacul recent, din apropierea Shipwreck’s Beach, McWilliams a suferit răni adânci la un picior, dar acestea nu erau letale. „Cea mai îngrozitoare parte a fost înotul înapoi la mal”, sperând ca rechinul să nu urmeze dâra de sânge. Rana a avut nevoie de şapte copci.

În iulie anul trecut, McWilliams a fost rănit de un urs care a invadat locul în care campa în Colorado. „Ursul m-a apucat de partea din spate a capului şi a început să mă tragă şi am luptat cât am putut de bine. M-a aruncat şi m-a călcat, dar am putut să mă întorc la grup care l-a alungat”.

Cât despre şarpe, întâlnirea a avut loc acum 3 ani şi jumătate, în Utah. Din fericire, a primit o cantitate prea mică de venin pentru a îi pune viaţa în pericol.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Incredibila supravietuire a unui Kamikaze

De ce gândacii pot supravieţui aproape la orice?

A decedat ultimul supravieţuitor al Evacuării de la Dunkerque! Secretul care l-a ţinut în viaţă până la 99 de ani

Top 5 mituri despre rechini, false. Care este cea mai mare ameninţare a rechinilor

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase