Home » D:News » Descoperă Acum: Îmbătrânirea celulelor a fost inversată. Combaterea încălzirii globale ar putea duce la distrugerea planetei. Misterul atmosferei lui Jupiter a fost rezolvat. Şase ciori angajate pentru strângerea gunoaielor

Descoperă Acum: Îmbătrânirea celulelor a fost inversată. Combaterea încălzirii globale ar putea duce la distrugerea planetei. Misterul atmosferei lui Jupiter a fost rezolvat. Şase ciori angajate pentru strângerea gunoaielor

Publicat: 18.08.2018
În cadrul unui studiu de laborator asupra celulelor endoteliale, ce se află în interiorul vaselor de sânge, cercetătorii au testat un compus realizat pentru atacarea mitocondriilor.

Cercetătorii analizează soluţia vulcanică pentru combaterea încălzirii globale. Aceasta ar putea fi ultima soluţie disperată a umanităţii.

Misterul din spatele caracteristicilor uimitoare ale culorilor de pe Jupiter a fost rezolvat. Mai mulţi curenţi de pe Jupiter se propagă de la vest la est, fiind similari cu cei de pe Pământ. Spre deosebire de cei de pe planeta noastră, pe Jupiter curenţii sunt mai netezi şi drepţi.

Ştim deja că păsările din familia corvidelor sunt extrem de inteligente. În prezent, şase corbi au fost antrenaţi pentru a strânge gunoaiele din parcul tematic Puy du Fou din vestul Franţei.
 
Le puteţi urmări pe toate în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi aticolele integrale:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase