Home » D:News » Gestul excentric al lui Elon Musk, şeful Tesla, în timpul unui show online

Gestul excentric al lui Elon Musk, şeful Tesla, în timpul unui show online

Gestul excentric al lui Elon Musk, şeful Tesla, în timpul unui show online
Publicat: 09.09.2018
Miliardarul Elon Musk, CEO Tesla, a fumat marijuana în timpul unui show online, unde a vorbit despre inteligenţa artificială, colonizarea spaţiului şi nevoia de a da iubirii o şansă, potrivit The Guardian.

Omul de afaceri Elon Musk a vorbit despre aceste subiecte în timpul unei emisiuni online realizate de actorul de comedie Joe Rogan, care a avut loc vineri dimineaţă, a durat aproximativ două ore şi a fost difuzată pe YouTube, scrie Mediafax.

În timpul emisiunii, Musk a băut whiskey şi a fumat o ţigară realizată din tutun şi marijuana pe care i-a oferit-o actorul, produs care este legal pentru consum în statul american California.

„Nu fumez iarbă în mod obişnuit; aproape niciodată”, a spus Musk.

„De fapt, nu simt niciun efect… Nu cred că este prea bună pentru productivitate”, a adăugat Musk.

În timpul emisiunii, Musk a descris avalanşa constantă de idei din capul său drept „o explozie care nu se mai termină” şi a mai mărturisit că, atunci când era foarte tânăr, se întreba dacă nu cumva este nebun din cauza asta.

Comentariile sale au stârnit întrebări în ceea ce priveşte capacitatea sa de a conduce o companie, mai ales că, recent, Musk a mai făcut nişte afirmaţii controversate.

Astfel, într-un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter, acesta a spus că vrea să transforme producătorul de maşini electrice Tesla într-o companie privată şi să îl delisteze de la bursă, afirmaţie pe care ulterior a retras-o.

De asemenea, a stârnit critici când a spus despre un britanic ce a făcut parte din misiunea de salvare a unor adolescenţi dintr-o peşteră din Thailanda că este pedofil.

În aceeaşi emisiune online de vineri, Musk a mai spus că îi place să se asigure că lucrurile sunt finalizate şi că una dintre bucuriile sale în viaţă este să îi ajute pe ceilalţi.

„Poate suna siropos, dar iubirea este răspunsul. Petrece mai mult timp cu prietenii şi mai puţin în social media”, a mai spus antreprenorul, care a adăugat că el foloseşte doar contul de Twitter, pentru că mesajele publicate pe această platformă online sunt foarte puternice.

Aproximativ 90.000 de persoane au urmărit emisiunea, în care Musk, în vârstă de 47 de ani, a devenit foarte emoţionat când a vorbit despre poluarea atmosferei şi a oceanelor.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase