Home » Lumea digitală » Noul Iphone 7 a fost lansat împreună cu un nou Apple watch. Când va fi disponibil şi la ce preţ?

Noul Iphone 7 a fost lansat împreună cu un nou Apple watch. Când va fi disponibil şi la ce preţ?

Publicat: 08.09.2016
Noile smartphone-uri de la Apple au fost lansate miercuri, fiind concurenţi direcţi cu seria Samsung Galaxy S7 şi cu Galaxy Note7.
Iphone 7. Surprizele din timpul lansării au fost, însă, foarte puţine, deoarece s-au confirmat toate detaliile apărute în ultimele luni. Terminalele din seria iPhone 7 vor fi disponibile în cinci culori: rose gold, gold, silver, black şi jet black (cu suprafaţă lucioasă). A dispărut opţiunea space gray, care a fost înlocuită cu black. 
 
Iphone 7. Capacitatea de stocare de bază pe noua serie este de 32 GB. Mai sunt disponibile versiuni iPhone 7 cu 128 GB şi 256 GB. Interesant este faptul că şi cele două modele din seria iPhone 6s care vor fi produse de acum încolo vor avea capacitate de stocare de bază de 32 GB. 
 
Seria iPhone 7 este rezistentă la apă şi praf.
 
Iphone 7. Sistemul dual-camera de pe iPhone 7 Plus dispune de două camere cu senzori de 12 MP (una wide-angle şi una telephoto). Terminalul dispune de zoom optic 2X şi de zoom software 10X. Tehnologia permite mutarea focusului într-o imagine după ce a fost făcută.  
 
Iphone 7. Modelul iPhone 7 include cameră cu stabilizare optică a imaginii cu senzor de 12 MP (f/1.8). Camera este cu 60% mai rapidă şi consumă cu 30% mai puţină energie decât cea de pe iPhone 6s. Camera frontală, pentru selfie-uri, are acum senzor de 7 MP pe ambele modele din seria iPhone 7. 
 
Iphone 7. Din păcate, dispare jack-ul audio de 3,5 mm de pe iPhone. În cutie vor fi disponibile căşti EarPods care se conectează la portul Lightning şi un adaptor din jack de 3,5 mm în Lightning. Împreună cu seria iPhone 7, Apple a lansat şi căştile wireless AirPods, care costă 160 de dolari şi vor fi disponibile în a doua parte a lunii octombrie.
 
Iphone 7. Acestea oferă o autonomie de 5 ore şi se conectează la telefon printr-o tehnologie wireless proprietară, nu Bluetooth. Vom vedea dacă Apple le va permite şi altor producători de echipamente audio să producă căşti wireless pentru iPhone 7. 
 
Citeşte continuarea pe: Go4it
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase