Home » Lumea digitală » Ce surprize pregăteşte Apple în noul iPhone8

Ce surprize pregăteşte Apple în noul iPhone8

Ce surprize pregăteşte Apple în noul iPhone8
Publicat: 08.02.2017
2017 este aniversarea a 10 ani de la apariţia primului iPhone, iar Apple pare să pregătească un model aniversar, iar lansarea ar putea avea loc chiar în luna iunie.

Conform BlueFin, Apple începe aprovizionarea cu componente pentru asamblarea noii generaţii de iPhone mult mai devreme decât în anii precedenţi, relatează go4it. De asemenea, compania pare să mărească proiecţiile pentru noul iPhone cu 10%, şi a scăzut producţia modelelor curente disponibile la vânzare (iPhone 7, 7S şi SE) pentru a face loc producţiei de dispozitive noi.

Zvonurile spun că noul dispozitiv va fi echipat cu un ecran fără ramă, spate din sticlă şi o ramă metalică. Se pare că elementele precum camera foto, senzorul de amprentă Touch ID, difuzorul şi senzorii de pe partea din faţă vor fi integraţi direct în displey, care va fi bazat pe tehnologia OLED. Spatele din sticlă sugerează integrarea încărcării wireless, în timp ce camera foto va adopta tehnologii noi, similare cu cele de pe smartphone-urile Project Tango.

Toate informaţiile despre noul iPhone sunt momentan la nivel de zvon şi speculaţii, fiind imposibil de verificat în acest moment.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cât câştigă Apple atunci când se cumpără un iPhone de 64 GB în locul unuia de 16 GB

Veste extrem de proastă pentru fanii Iphone

iPhone „salveaza vieti” (VIDEO)

10 ani de la prezentarea primului iPhone

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase