Home » Lumea digitală » LG lansează rivalul Galaxy S9

LG lansează rivalul Galaxy S9

Publicat: 12.01.2018
După ce ultimele zvonuri au plasat lansarea Galaxy S9 chiar în deschiderea expoziţiei MWC 2018, programată să înceapă din data de 26 februarie, LG a decis să evite cu totul agitaţia din preajma acestor evenimente, păstrând lansarea modelului G7 pentru mai târziu.
Spre deosebire de anii anteriori, LG nu va încerca să capteze atenţia publicului dezvăluind noul vârf de gamă smartphone înaintea rivalului Samsung. În schimb, compania a ales să folosească răgazul de timp câştigat pentru a implementa o configuraţie cu adevărat de top, fiind bine cunoscut faptul că predecesorul G6 a fost puternic dezavantajat de specificaţiile învechite, potrivite mai degrabă pentru a doua jumătate a anului 2016, decât începutul lui 2017, informează Go4it
 
Compensând pentru aşteptarea ceva mai lungă, LG G7 va veni echipat cu acelaşi chipset Snapdragon 845 întâlnit şi la modelul Galaxy S9, complet cu suport pentru tehnologia Quick Charge 4.0. În loc de ecran LCD, LG G7 va veni echipat cu un ecran OLED Full Vision, dominând partea din faţă a carcasei. Lista dotărilor ar mai putea cuprinde funcţie de scanare a irisului şi alte dotări la modă, cum ar fi senzor biometric sub ecran şi funcţie avansată de recunoaştere facială.
 
 
Potrivit informaţiilor confirmate de mai multe surse apropiate companiei, LG G7 va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment de presă programat pentru începutul lunii martie, urmând ca disponibilitatea în magazine să fie asigurată din data de 20 aprilie 2018.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase