Home » Lumea digitală » Pentru ce sumă poţi cumpăra, în România, telefonul Nokia 3.1

Pentru ce sumă poţi cumpăra, în România, telefonul Nokia 3.1

Pentru ce sumă poţi cumpăra, în România, telefonul Nokia 3.1
Publicat: 23.06.2018
HMD Global anunţă disponibilitatea noului telefon Nokia 3.1 în oferta magazinelor din România, cât şi la ofertele cu abonament ale operatorilor de telefonie mobilă.
Nokia 3.1 este cel mai accesibil smartphone 18:9 din portofoliu, echipat cu un ecran HD+ de 5.2” şi livrat într-o carcasă cu design ergonomic, potrivită pentru utilizare cu o singura mână, scrie Go4it
 
Construcţia include ornamente din metal şlefuit şi scut Gorilla Glass 3 cu margini curbate, pentru protecţia ecranului. Configuraţia este centrată în jurul chipsetului MediaTek 6750, cu procesor octa-core. Lista dotărilor este completată cu o cameră foto de 13MP prevăzută auto-focus şi blitz LED, cameră frontală de 8MP şi acumulator de 2990 mAh.
 
Inclus în programul Android One, Nokia 3.1 este livrat cu o versiune nemodificată de Android 8.0, având acces la magazinul Google Play şi un bagaj minim de aplicaţii preinstalate, din care însă nu lipsesc servicii populare ca Google Assistant şi Google Photos.
 
Nokia 3.1 va putea fi cumpărat de la Telekom, Vodafone şi de pe piaţa liberă, la un preţ estimativ de 699 Lei, începând cu sfârşitul lunii iunie.
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase