Home » Lumea digitală » Tesla Cybertruck va intra în dotarea poliţiei din Dubai

Tesla Cybertruck va intra în dotarea poliţiei din Dubai

Tesla Cybertruck va intra în dotarea poliţiei din Dubai
Publicat: 01.12.2019
Poliţia din Dubai a făcut un anunţ neaşteptat pe contul său oficial de Twitter, precizând că anul viitor va adăuga în flotă şi Tesla Cybertruck, noua autoutilitară produsă de compania lui Elon Musk.

Spre diferenţă de maşinile sport pe care Poliţia din Dubai le are, modelul Cybertruck nu este nici mic şi nici uşor, însă poate să „fugă” la fel de repede, varianta de top putând atinge suta de kilometri pe oră în sub 3 secunde (mai exact 2,9). De altfel, această maşină este şi mult mai ieftină, chiar şi în varianta cu toate opţiunile adăugate, 70.000 de dolari fiind o sumă chiar decentă pentru o maşină atât de rapidă.

Nu în ultimul rând, construcţia maşinii este mult mai robustă. Un Tesla Cybertruck ar putea rezista la impacturi cu alte maşini mai bine, având o caroserie din Inox, care nu se îndoaie la fel de repede precum aluminiul sau fibra de carbon de pe maşinile sport. Totodată, Elon Musk susţine că panourile de inox sunt şi antiglonţ, ceva ce forţele de ordine cu siguranţă vor aprecia. Musk spune că şi sticla ar putea fi antiglonţ, dar după ce am văzut geamurile sparte de o bilă metalică aruncată nu foarte tare, probabil că n-ar trebui să îţi încredinţezi viaţa acestei sticle.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase