Home » Natură » Moment emoţionant în Australia. Un urs koala opreşte un biciclist pentru a-i cere … APĂ – FOTO+VIDEO

Moment emoţionant în Australia. Un urs koala opreşte un biciclist pentru a-i cere … APĂ – FOTO+VIDEO

Moment emoţionant în Australia. Un urs koala opreşte un biciclist pentru a-i cere … APĂ – FOTO+VIDEO
Publicat: 03.03.2016
Un grup de biciclişti au fost zilele acestea protagoniştii unui moment mai puţin obişnuit
Din cauza căldurii insuportabile din Australia în această perioadă, un urs koala a ieşit la marginea drumului în căutare de apă.
 
O imagine inedită, care îl prezintă pe ursuleţ urcându-se pe roata unei biciclete pentru a bea apă din sticla unui tânăr, a devenit virală pe Internet.
 
Merridy Montarello, coordonator al Salvării Faunei din Sudul Australiei, spune că o astfel de întâmplare nu este o noutate: “Urşii koala au foarte multă încredere în oameni şi un simţ al mirosului foarte bine dezvoltat. Ei pot mirosi apa şi acesta este motivul pentru care s-au apropiat de noi”.
 
 
Bicicliştii au urmărit uimiţi cum micul koala a băut apă timp de 30 de minute, apoi au hotărât să sune la un număr dedicat îngrijirii acestor urşi.
 
Merridy Montarello a declarat că, la început, s-a temut ca animalul să nu fie bolnav, deoarece un consum prea mare de apă poate însemna că el ar avea probleme la plămâni, însă s-a dovedit că acesta era în stare perfectă de sănătate, fapt pentru care a fost eliberat înapoi în sălbăticie, scrie Daily Mail.
 
Sursa: Gândul
 
Vă recomandăm şi aceste articole:
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase