Home » Natură » Schiţa unui humanoid, desenată într-o regiune nelocuită din Australia, este vizibilă din spaţiu

Schiţa unui humanoid, desenată într-o regiune nelocuită din Australia, este vizibilă din spaţiu

Publicat: 25.11.2016
26 iunie 1998. Un avion de agrement îşi realiza zborul zilnic deasupra deşertului care se află într-o zonă îndepărtată şi nelocuită a Australiei. Pilotul a privit în jos pentru a analiza forma neobişnuită care se afla trasată pe suprafaţa solului. Aceasta era, de fapt, schiţa unui humanoid.

Aceasta are o lungime de aproximativ 4 km, iar întrebarea cercetătorilor a fost, bineînţeles, următoarea: de ce ar face cineva aşa ceva?

Este localizată lângă oraşul australian Murray, aflat la o distanţă de aproximativ 560 km de marele oraş Adelaide, situat în sudul Australiei. Figura este cea mai mare reprezentare a unui om creată vreodată şi este vizibilă chiar şi din Spaţiu.

Vedere din Spaţiu a desenului. Sursa: Youtube

Timp de ani de zile, acest mister a rămas neelucidat, însă s-a vehiculat că ar putea fi opera lui Bardius Goldberg, un artist australian care a avut ideea nebunească de a crea un desen vizibil din spaţiu, mai ales că era cunoscut drept o persoană foarte excentrică.

Bardius Goldberg. Sursa: Youtube

Dar la câţiva ani după ce a fost descoperită această misterioasă creaţie, artistul a murit în circumstanţe necunoscute, la vârsta de 61 de ani, în anul 2002. Acesta nu a admis niciodată în mod public că ar avea vreo legătură cu acea creaţie.

Pănă în ziua de astăzi, aceastaa rămas un mister.

Sursa: Science Channel

Povestea misterioaselor cercuri subacvatice, în sfârşit dezvăluită (FOTO)

Aparitii misterioase la etajul 16 al unei cladiri londoneze

Un sunet misterios din adâncul mării provoacă panică într-o parte a Canadei. Localnicii, disperaţi, au cerut ajutor militar

Fenomenul misterios dintr-o pădure din Polonia. Arborii cresc cu o formă ciudată – Galerie Foto

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase