Home » Natură » Cum s-a despărţit un cal de stăpânul său

Cum s-a despărţit un cal de stăpânul său

Cum s-a despărţit un cal de stăpânul său
Publicat: 11.01.2017
Nu numai oamenii resimt durerea, ci şi animalele fac asta. O demonstrează un cal ce părea să plângă la înmormântarea stăpânului său.

Wagner de Lima Figueiredo şi-a găsit sfârşitul, la 34 de ani, într-un accident de motocicletă, de Anul Nou. A fost dus la spital, dar a murit din cauza rănilor. Înmomântarea, care a avut loc în Paraiba, nord- estul Brazilei, i-a frânt inima lui Sereno. Familia şi prietenii lui Wagner au fost şocaţi când au vazut cum calul acestuia îşi apropie capul de sicriu şi oftează. Acesta a fost adus la înmormântare de fraţii lui Wagner, care ştiau de relaţia apropiată dintre cei doi.

Wagner a fost cawboy profesionist pentru opt ani şi a apărut în show-uri alături de Sereno. Au împărţit premii, dar au avut şi o relaţie strânsă de prietenie. „Acest cal era totul pentru Wagner, aşa că era important pentru familie să fie acolo. Îţi dădea impresia că ştie tot ce s-a întâmplat şi vrea să îşi ia Adio!, a spus Wando, fratele lui Wagner.

Când am adus sicriul, Sereno părea că plânge, ca şi cum ar fi realizat că stăpânul lui îl părăseşte. Bătea pământul cu copitele. A fost trist. Dacă nu eram acolo, nu aş fi crezut, a adăugat Francielio Limiera, o apropiată a familiei.

Viaţa lui Wagner era acest cal. De multe ori, renunţa să îşi cumpere lucruri doar ca să fie sigur că îşi poate permite mâncarea pentru el. Mulţi oameni s-au oferit să-l cumpere, dar el a refuzat întotdeauna”, spune Wando, care şi-a asumat responsabilitatea creşterii calului.

Sursa: Gândul

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase