Home » Natură » VIDEO. Puteţi face ”înconjurul lumii” cu cele 40 de ore de imagini uimitoare care surprind frumuseţea Pământului

VIDEO. Puteţi face ”înconjurul lumii” cu cele 40 de ore de imagini uimitoare care surprind frumuseţea Pământului

VIDEO. Puteţi face ”înconjurul lumii” cu cele 40 de ore de imagini uimitoare care surprind frumuseţea Pământului
Publicat: 20.07.2017
Dacă aveţi o pasiune pentru grandoarea naturii, sau put şi simplu doriţi să vă relaxaţi cu ajutorul frumuseţii peisajelor planetei, există o veste extrem de bună. BBC a încărcat pe YouTube 40 de ore de asemenea imagini filmate în timpul producţiei documentarului Planet Earth II.

Tehnologia modernă permite ca materialele care nu au intrat în produsul final să fie refolosite; în acest caz, patru videoclipuri a câte 10 ore fiecare, scrie Science Alert.

Fiecare dintre acestea prezintă teme diferite, ducându-ne într-o „călătorie în jurul Pământului”.

„Zboară deasupra munţilor şi cufundă-te în acest habitat care întâlneşte cerul”, poetizează BBC, făcând referire la unul dintre cele patru videoclipuri care surpinde imaginile la înălţime ale munţilor.

Celelalte trei au ca temă peisajele deşertice, junglele, respectiv mediile insulare şi pot fi urmărite în video-urile ataşate mai jos. Mai mult decât atât, filmele au şi sunetele asociate fiecărui habitat, pentru a oferi peijasul (aproape) complet.

Aceste filme de câte zece ore fiecare fac parte dintr-un proiect numit Real Happiness Project, care are la bază un studiu pe care BBC l-a lansat la începutul acestui an în parteneriat cu Universitatea California, ajungând la concluzia că vizionarea documentarelor despre natură pot face oamenii mai fericiţi.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cele mai frumoase fotografii ale anului 2016, adunate într-o galerie foto impresionantă

Imaginile IMPRESIONANTE din lumea înconjurătoare

Imagini impresionante demonstrează că natura învinge chiar şi în cele mai odioase războaie – GALERIE FOTO

Cu ajutorul unei noi tehnici, experţii au reuşit să înregistreze imagini cu cele mai mici creaturi vii de pe Pământ

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase