Home » Știință » Drona subacvatică a lui Putin! Are o putere nucleară de două megatone şi ar putea distruge porturile vestice

Drona subacvatică a lui Putin! Are o putere nucleară de două megatone şi ar putea distruge porturile vestice

Publicat: 29.05.2018
Rusia dezvoltă drone subacvatice ce ar putea transporta un focos nuclear de două megatone capabil să distrugă porturile vestice.

Torpila nucleară a Kremlinului, denumită Poseidon, este proiectată pentru a distruge ”bazele navale inamice” şi a deplasa cu o viteză de 70 de noduri. Conform Mail Online, preşedintele Putin şi-a anunţat planul de proiectare a dronelor subacvatice în martie. 

Putin a declarat că a fost testată cu succes o serie de noi arme nucleare ce nu sunt vulnerabile la interceptările inamice. În cadrul discursului i-a numit pe cercetătorii ce au proiectat armele  ”eroii vremurilor noastre”. Putin a mai adăugat că printre armele nucleare se numără drone subacvatice şi rachetele hipersonice

 

n imaginile publicate de Kremlin sunt prezentate secvenţe realizate pe calculator în care este prezentată puterea noilor rachete ce sunt eliberate deasupra statului Florida din SUA. Totodată, Putin a declarat că noile sale arme fac ca NATO să fie ”nefolositor”, acestea fiind dovada clară a încheierii eforturilor occidentale de a stopa dezvoltarea Rusiei. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase