Home » D:News » Insulele puţin cunoscute pe care nu trebuie să le ratezi. Care sunt destinaţiile potrivite pentru cei ce doresc să evite aglomeraţia

Insulele puţin cunoscute pe care nu trebuie să le ratezi. Care sunt destinaţiile potrivite pentru cei ce doresc să evite aglomeraţia

Insulele puţin cunoscute pe care nu trebuie să le ratezi. Care sunt destinaţiile potrivite pentru cei ce doresc să evite aglomeraţia
Publicat: 28.08.2018
Te gândeşti să pleci în vacanţă, dar nu vrei aglomeraţie şi timp pierdut la cozile de la muzeu sau restaurant? Vrei să pleci undeva unde chiar să te relaxezi şi să scapi de îmbulzeala metropolelor? Iată câteva sugestii.

De la plajele nisipoase până la apele limpezi, poţi crede că ai văzut totul atunci când vine vorba de viaţa insulară, chiar dacă doar din fotografii.

Totuşi, există o mulţime de insule unice şi uimitoare care merită descoperite, iar multe dintre ele nu sunt aşa cunoscute, în ciuda frumuseţii şi a spectacolului pe care îl oferă.

Publicaţia Business Insider i-a întrebat pe unii dintre cei mai influenţi bloggeri de călătorie şi experţi de la HotelTonight, Secret Escapes, Topdeck Travel şi TravelSupermarket, care sunt cele mai uluitoare şi memorabile insule mai puţin cunoscute pe care le-au vizitat vreodată.

Iată ce insule nu trebuie să ratezi:

Insula Réunion, Franţa

„Insula Reunion este un teritoriu al insulei franceze situată în Oceanul Indian şi este o alternativă fantastică la popularele Maldive”, potrivit site-ului HomeToGo.

„Înconjurată de plaje frumoase, insula găzduieşte, de asemenea, păduri tropicale luxuriante şi este destinaţia perfectă pentru iubitorii de natură. Insula este paradisul fotografilor, cu multe trasee impresionante pentru drumeţii, vulcani glorioşi şi ape albastre turcoaz, iar populaţia locală care este prietenoasă face experienţa cu atât mai plăcută”, adaugă sursa.

Insulele Egadi, Italia

Aflate la vest de coasta Siciliei, insulele Egadi sunt reprezentate, de fapt, de trei întinderi de pământ în mijlocul mării: Favignana, Levanzo şi Marettimo. Aici trăiesc peste 5.000 de locuitori, cei mai mulţi dintre ei pe insula Favignana.

Aceste insule sunt un secret italian, potrivit HomeToGo – cel puţin până acum.

„Insulele Egadi sunt trei insule de pe coasta de vest a Siciliei. Datele noastre arată că această insulă este aproape exclusiv vizitată de italieni, deşi include toate caracteristicile care fac călătoriile perfecte: plaje incredibile, soare, mâncare apetisantă şi vinuri fantastice.

Citeşte continuarea pe Gândul.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase